dzień dobry.
dzień dobry.
witam
po tej stronie nałogowa, czerwonowłosa fotospamerka z Poznania
w ramach miłego rozpoczęcia nowego roku zaczynam swoją lustrzankową przygodę, a więc przy okazji przybyłam tutaj 'poczytać' i 'pooglądać' bardziej doświadczonych [tzn. ich fotograficzne dzieła]
może z czasem też podzielę się własnymi uwagami
pozdrawiam!
To i ja się przywitam, co by nie było, że mi słomki z butów wystają.
Najpierw był Zenith, potem G6 z „protezą” szerokokątną, a teraz cyfrowe lustro i chyba przy tym ostatnim pozostanę.
Pozdrawiam wszystkich na forum - tych piszących, tych czytających i tych tylko oglądających.
Witam!![]()
Mastertoon z Jaworzna wita - widzę po forum że parę "ziomków" ze wsi się znajdzie
Co do fotografii - zaczynałem od S5600 made by Fuji a po wielu przymiarkach zdecydowałem się na 1000D którego na dniach zamowię... (chyba :P )
Pozdrawiam i liczę na miłą współpracę.
no więc ja również się przywitam...
od polowy roku (2008) posiadacz 300D + kit + JUPITER MC f=135mm/3.5
wcześniej (duuuużo wcześniej) "szkolony" na ZENICIE :P
pozdrawiam wszystkich użytkowników forum
no i życzę wielu wielu...pięknie zrobionych "pstryknięć"
pozdrawiam.
Witam wszystkich użytkowników forum, zaglądam tu z przyjemnością od dłuższego czasu, do tej pory tylko czytałem i niejednokrotnie korzystałem z waszych porad, teraz przyszedł czas powiedzieć dzień dobry i zacząć trochę aktywniej udzielać się na forum.
C40D+Grip, C17-55IS, C70-200 2.8L IS, C50 1.8 II, C100 2.8 Macro, C28-135IS(sprzedam) C100-400L IS(w drodze), EX550, 600R + jakieś filtry plecaki i takie tam
Przywitam ja i się
Ania jestem - od zenitha ttl się zaczęło przez 400D się przeszło do 40D tymczasem i jedno wiem na pewno - systemu nie zmienięEOS mi odpowiada i EOS'owi wierna jestem
![]()
Pozdrowienia dla wszystkich![]()
Ja sie tez przywitam.![]()
Witam Wszystkich :-D