Strona 82 z 183 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132182 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

partyzant
    Guest

Domyślnie

Witajcie! Zagrzebałem się w te forum w poszukiwaniu podpowiedzi dot. kupna aparatu. Skłaniam się ku 40D i w stronę fotografii szeroko zwanej portretową Pozdrawiam

Domyślnie

Witam
    Fotografuję od stycznia 2007, aparat Canona męczę od wiosny bieżącego roku. Canon-Board przeglądam dość regularnie od pół roku. Jak dotąd znajdowałem tutaj odpowiedzi na większość pytań, które rodzą się w głowie nowicjusza. Jako źródło wiedzy, to forum jest wręcz nieocenione. Pozdrawiam wszystkich.

jazco
    Guest

Domyślnie

Hej.

Jestem bardzo świeży w fotografii, robię zdjęcia analogami, ostatnio cross-process. W przyszłym roku kupuję DSLR Nikona lub Canona lub Olympusa lub Pentaxa ;] może to forum pomoże mi się zdecydować.

Pozdrawiam

katrin
    Guest

Domyślnie

hej wszystkim!!!
    podejrzewam że zielenią aż biję was po oczach, i pewnie niczego mądrego na temat fotografii nigdy nie napiszę,ale za to uczę sie od Was,wiec chciałam się przywitac i podziękowac ze jesteście i pomagacie
    Po kolejnej naprawie sony powershot postanowiłam że mój nowy aparat musi byc lustrem.no i mam- co prawda samych dziadków ale na początek dobre i to, bo robią lepsze zdjęcia niż nowy sony....a wiec jestem posiadaczką Canona 300d z Kit'em 18-55 i z gripem, Obiektyw Soligor 70-150 M42 ,Helios 44M - 50mm f:2 i dybię na MC Jupiter 37A 3,5/135 . czyli stare ale jare
    Póki co mam nikłe pojęcie o większosci sprawch o których piszecie, ale postaram się byc pilnym uczniem.pozdrawiam!!!

funmilola
    Guest

Domyślnie

I ja sie przywitam
    Fotografuje amatorsko, glownie podczas podrozy. Bawie sie Canonem Rebel XTi z obiektywami Canona 17-85 i 10-22.
    Na co dzien pracuje w firmie outsourcingowej w dziale IT. Konczylam Turystyke i Rekreacje.
    Poza fotografowaniem moimi zainteresowaniami sa podroze, narciarstwo i snowboard.

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katrin Zobacz posta
    Helios 44M - 50mm f:2
    bardzo wdzieczne szkielko IMO.. sam takie posiadam i uzywam
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Bywalec Awatar Tomek_P
    Miasto
    Wlkp.

Domyślnie

Ahoj

Przywitam się! A co mi tam! :-D

Od roku zapalony fotograf. Od kilku tygodni wierny czytelnik tego forum, a od kilku dni posiadacz canona 40d i kilku "uzupełniaczy". Wcześniej była Alfa i cała masa dolegliwości związanych z tym faktem.

Prywatnie przyszłoroczny maturzysta, a w planach dziennikarstwo i sprzedawanie zdjęć po 3 zł od sztuki....

zaczynajmy!

maciek_p
    Guest

Domyślnie powitanie

Ja także witam serdecznie tu zgromadzonych

Forum przeglądam od dłuższego czasu, może ponad 1,5 roku, ale dopiero teraz postanowiłem się ujawnić

Fotograficznie: właściciel 350d z gripem + tamron 17-50/2,8 (wcześniej sigma 18-50/3,5-5,6) + jupiter 135/3,5 (uwielbiam to szkło!) + helios 44M-4 58/2

Prywatnie - tegoroczny maturzysta, w przyszłości pewnie szeroko pojęty specjalista IT...

Pozdr,
    Maciek

Domyślnie

Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie ,Na razie fotografuje canonem a75 ale Jestem w trakcie kupowania swojej pierwszej lustrzanki

pozdr.
    Paweł

Strona 82 z 183 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132182 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów