Strona 82 z 181 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

Mieszany widok

Domyślnie

Witam forumowiczów,
    Ponieważ padło w końcu na Canona, wypada się przedstawić. :-)
    Toruńczyk, fotografujący od kilku lat (dotychczas był to znakomity system Olympusa - najpierw E-1, potem E-3, z rozmaitymi szkłami). Zainteresowania - dość szerokie, przede wszystkim człowiek i pejzaż, we wielu odmianach.
    Moje zdjęcia można obejrzeć m.in. tu:
    http://photohibition.blogspot.com/

Canonowy sprzęt, którego od niedawna próbuję używać do 5D + Sigma 20 mm f1,8 + 50-ka 1,8 + lampa 580-ka. Kompletnie nie znam systemu canona (generalnie, ze względu na lenistwo prawdopodobnie, kwestie sprzętowe zawsze pozostawały u mnie w cieniu fotografii) i dlatego głównie trafiłem na forum.

pzdr
    mariusz

Dopiero zaczyna

Domyślnie

To i ja sie przywitam, dosc dlugi czas tylko przegladalem canon-board, przyszla pora na rejestracje i wlaczenie sie w dyskusje sprzet jaki posiadam powinien widniec pod spodem (jesli nic nie pokrecilem) fotografie traktuje hobbystycznie i ciagle sie ucze, a moze dopiero pozdrawiam,
    40D - T17-50 f/2.8; C85 f/1.8; C430EX MkII; Benro 228n6 KS-0, YONGNUO OC-E3, CTR-301P trigger; Lowepro MicroTrekker 200

adineo
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie. Od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem Canona 450 D. Jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o taki sprzęt. Będę więc często zadawał banalne pytania i proszę się nie śmiać. :-) Aparat chcę wykorzystać do zwykłych fotek jak i do focenia nocnego nieba gdyż posiadam teleskop.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A ja się przywitałem i gdzieś wcięło mój post :-)
    Zatem WITAM raz jeszcze.
    Ostatnio edytowane przez adineo ; 19-09-2008 o 14:24 Powód: Automerged Doublepost

pilon
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie, miło mi zacząć poznawać świat Canona.
    Mam nadzieję, że spędzę tutaj tylko i wyłącznie miłe i pouczające chwile
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Dziobry wieczor

2 miesiace temu zanabylem Canona 450D i za namowa Don Bolano pojawilem sie tutaj :

itam86
    Guest

Domyślnie

Witam
    Fotografia zarazil mnie Tata(amator;]) wybralem sie do Szkoly Zawodowej a pozniej technikum Fototechnicznego na ul.spokojnej w Warszawie,aktulanie jestem absolwentem i rozgladam sie za praca w tym zawodzie.Uczestniczylem w wielu sesjach komercyjnych jako asystent(popychadlo-niewolnik ) aktualnie jestem szczesliwym posiadaczem 400d i 300v.No to chyba tyle na poczatek,forum przegladam juz od dawna ale dopiero teraz postanowilem sie przedstawic.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow - Mateusz

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Świdnik

Domyślnie

Witam.
    Jestem od bardzooo niedawna szczęśliwym (mam nadzieję ) posiadaczem canona i pozdrawiam wszystkich!
    Oj chyba będę często zaglądał bo wiedzy brak .

PABAS
    Guest

Domyślnie Witam Wszystkich

Witam Wszystkich

Jako nowy napalony/zapalony początkujący fotograf pragnę się przywitać, wraz z moim nowym nabytkiem w postaci Canon 40D + Tokina AF 28-80 f/2,8 AT-X 280AF PRO (myślę że na początek w zupełności wystarczy). Z czasem jakiś teleobiektyw + stałka.

Pozdrawiam
    PABAS
    Ostatnio edytowane przez PABAS ; 12-10-2008 o 21:01

Uzależniony Awatar trothlik

Smile

Cześć nowy zapalony początkujący fotografie
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Domyślnie

dobry wieczór

Strona 82 z 181 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów