-
Witam
Witam serdecznie wszystkich zarejestrowanych na CB.
Jestem typowym początkującym. Wczoraj kupiłem Canona EOS 400D i dopiero studiuję instrukcję. Wcześniej bawiłem się troche zwykłym kompaktem HP R607. Liczę na to, że chociaż ja sporo się od Was nauczę, bo ode mnie raczej niewiele można się dowiedzieć w temacie fotografii...
Pozdrawiam
-
-
Witajcie . Czytam Was od czasu do czasu. Dziś sie zarejestrowałem :-)
zobaczymy co dalej z tego wyniknie:-)
-
No to i ja sie przywitam
czytałem forum od jakiegoś czasu ale w końcu sie zarejestrowałem, czasem lepiej się samemu zapytać
-
Witam
-
witam serdecznie.
odwiedzam CB już dość długo.znalazłem tu wiele odpowiedzi które rodzą nowe pytania
fajnie ze jesteście. POZDRAWIAM
-
Witam! Wasze forum przeglądam już od pewnego czasu. W końcu postanowiłem, że do Was dołączę. Od miesiąca jestem posiadaczem Canona 400D, jednak fotografią interesuję się już trochę dłużej.
Zapraszam do zapoznania się z moimi pracami http://marmas.wordpress.com/
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez Marmas ; 20-05-2008 o 14:19
-
-
No to teraz ja.
Robię zdjęcia "od zawsze", ale ostatnio coraz bardziej mnie to wciąga.
Zaczynałem od FED-a (pewnie mało kto pamięta, że to inicjały naszego niesławnego rodaka ;-) ), potem była Praktica, KIEV 6C (czy może 6S?), parę lat temu nazbierałem na pierwszego autofokusa (EOS Elan 7, po europejsku to zdaje się 33), a niedawno spadający dolar pozwolił mi na zakup EOSa 5D.
Obiektywy mam nienadzwyczajne (Tokina 24-70 f/2.8 i Canon EF USM 100 f/2). Dopiero teraz doszedłem do wniosku, że trzeba było raczej zainwestować w lepsze obiektywy i słabsze body niż na odwrót. No cóż, może będę mądrzejszy po szkodzie...
Na razie zabieram się za czytanie -- jest tu taka masa informacji, że starczy mi na długie tygodnie.
-
Witam wszystkich! Zarejestrowałem się już dawno, ale do tej pory raczej więcej czytałem na forum niż się udzielałem. Posiadam Canona S2 IS i kilka rzeczy do niego, niedługo planuję przejść na lustro.
-
Dobry. Po wielu, wielu latach wszedłem drugi raz do tej samej rzeki. Nie żałuję. Serio:grin: Choć muszę szczerze przyznać, że na nowo zamiłowanie do fotografii rozpalił nie Canon, a Panasonic Lumix DMC-FZ50. Wykonał kawał dobrej roboty... No, ale teraz tulę do siebie 40D
A tak swoją drogą: czy to normalne, że się rozmawia ze swoją lustrzanką, szepce do niej czułe słówka itd.? I czy w związku z tym body może być zazdrosne o uczucie jakim darzę szkło (i na odwrót)?:grin:
Uprawnienia umieszczania postów