Witam wszystkich ciepło, od pewnego czasu czytam to forum, a teraz postanowiłem się przywitać.
Pozdrawiam
Witam wszystkich ciepło, od pewnego czasu czytam to forum, a teraz postanowiłem się przywitać.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez fotoluk ; 30-03-2008 o 10:20
Witam serdecznie na forum Canona. Ja gościnnie- myślę, że czasem będę tutaj zaglądał. Podpis wskazuje, że nie jestem posiadaczem Canona, ale to chyba mnie nie dyskwalifikujeMożna mnie znaleźć na forum Pentaxa jako Gringo, ale tutaj ten nick jest zajęty.
Witam wszystkich
Witam.
Lubię fotografować Canonem i chcę to robić z lepszym efektem.
Dlatego cieszę się, że tu jestem. Pozdrawiam serdecznie.
Wszyscy się witają to ja też
Moja przygoda z fotografią zaczęła się jakieś 3 - 4 lata temu za sprawą kompakcika A400. Wciągnęło mnie na tyle, że postanowiłam z pospolitego pstrykacza `wszystkiego co się rusza` - stać się świadomym użytkownikiem aparatu i robić coraz lepsze zdjęcia. Póki co poznaję się z moim nowym nabytkiem - EOSem 350di mam nadzieję że uda mi się go ogarnąć na tyle, żeby coś z tej współpracy ciekawego wyszło.
Oprócz fotografii w wolnych chwilach - siatkówka, strzelnica, teatr, studia, ręcznie robiona biżuteriaI największa milość życia - motocykle
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez marta69 ; 05-04-2008 o 16:55
There is no calm before the storm. There is only tempest.
http://69photo.wordpress.com/
Witam wszystkich (:,
wypada się ładnie przedstawić więc się przedstawiam (:
na imię mam Krzysiek, fotografią interesuje się już dłuższy czas, zaczynałem od zenita (12xp i TTL), cyfrówka pierwsza to sony H2, a teraz jestem posiadaczem 350d.
moje plfoto: http://plfoto.com/146674/autor.html (wszystkie foty z H2 narazie)
Właściwie to może trochę dziwnie, ale chciałem się przywitać:razz:
Choć na forum zarejestrowany jestem już parę lat, aktywnie uczestniczę w zasadzie od kilkunastu tygodni..
Nie bez kozery powiem, że częściowo za to odpowiedzialna jest wymiana systemowa, i sprzedaż arsenału na forum 8)
Mój faktyczny pseudonim ( nazwijmy go artystyczny ) to Bicki ( i tak mnie można wygooglać). Niestety, administracja nie chciała się zgodzić na przemianowanie.. A stary nick z okresu rejestracji, już dawno stracił na aktualności..
Pstrykanie zacząłem 5 lat temu canonem A30. Miało to być kotletowe pstrykanie imprezowe, ale poprzez fascynację makro i dokonaniami FotmaNa (plftoto Fotoman765), zaczęła się faktyczna przygoda z fotografią.
B. szybko zrozumiałem że to jest największy bakcyl mojego życia, i że kompakt to jednak nie to. Canonowi pozostałem wierny. 350D, 30D, a już jutro jak bozia da 5D.
I tak to sobie leci. I mam nadzieje szybko mi nie przejdzie.
Pozdrawiam forumowiczów, Trójmiejskich zwłaszcza
ps. Specjalne pozdrowienia za opiekunów moich byłych maleństw![]()
Witam wszystkich na forum canon-board.
Witam!
Pomyslalem sobie, ze tez warto wyjsc z cienia jako ze badaczem pismaw Canon-Board jestem juz od dluzszego czasu i nie ukrywam ze to wlasnie lektura tego forum sklonila mnie do wybrania tego a nie innego systemu.
Mam na imie Mariusz, obecnie mieszkam w Gnieznie. Fotografia a raczej poczatkowo takim pstrykaniem zajalem sie w wieku 16 lat i tak to trwa juz ze 20Aparaty byly rozne, w wiekszosci z ZSRR, Smienka, Zorka pozniej Start, jakis Canon i Practica, potem Zenit TTL, taplanie sie w chemii przy powiekszalniku
piekne czasy! Pierwsza cyfra Lumix Fz30 a obecnie Canon 40d. Od 2 lat aktywnie uczestnicze w zajeciach Gnieznienskiej Akademii Fotografii Amatorskiej (GAFA) gdzie dzielimy sie swoimi doswiadczeniami i doskonalimy warsztat w zakresie fotografii plenerowej i studyjnej. Nie ukrywam ze z moja wieloletnia pasja wiaze plany zawodowe w niedalekim czasie, ale jak bedzie to czas pokaze
Pozdrawiam serdecznie i zycze zawsze dobrego swiatla w obiektywach.
ArtMoon.
Witam wszystkich pożeraczy światła:-)