Witam
Nowy na forumchoć w fotografii od długiego czasu... aparaty: Canon 33, Canon d30, Panasonic FZ1, Kiev średnioformatowy + kilka szkieł i innych szpejów... Pozdrawiam
![]()
Witam
Nowy na forumchoć w fotografii od długiego czasu... aparaty: Canon 33, Canon d30, Panasonic FZ1, Kiev średnioformatowy + kilka szkieł i innych szpejów... Pozdrawiam
![]()
Witam
jako nowy "czlonek" tej spolecznosci pozdrawiam wszystkich (w szczegolnosci piekne panie) obiecujac, ze nie bede zbyt aktywnym uczestnikiem :-) wole focic niz o tym rozmawiac. A i co wazne w tej chwili nie mam zadnego body Canona - mam natomiast czarne puszki i 2 Mamiya - jednak to niebawem sie zmieni... Wesolych Swiat dla Wszystkich i Szczesliwego Nowego Roku 2008
5dmk2, 85 1.2L, 35 1.4L, 17-40 4.0L, Hasselblad 503cw, mamiya rz67, sekonic, f90x
doyoufeelfree? - www.bagnino.deviantart.com
to i ja się przywitamzalogowałem się na tym forum z myślą, że w końcu dołącze do grona Canonowców
![]()
Pozdrawiam wszystkich
Canon oczywiście :wink:
Moje zdjęcia na CB -> http://www.canon-board.info/showthread.php?t=28537
Galeria na deviantART - http://mjagiellicz.deviantart.com/
Witam wszystkich!
Witam wszystkich forumowiczów.
CB czytam już od dłuższego czasu, ale jak to zwykle bywa - najpierw się sporo czyta, a potem się zaczyna integrować ze społecznością forum.
Jestem konstruktorem elektronikiem, a fotografuję od ok. 22 lat - wtedy miałem 7 lat jak dostałem swój pierwszy aparat made in USSR, ale nie smjena, tylko taki dwuobiektywowy na szeroki film. Potem była przygoda z lustrzanką Practica - bardzo dobry sprzęt, ale trzeba było nie lada wprawy żeby nim szybko zrobić zdjęcie - jednak jak się udało to wszyscy padali na twarz :grin: Po drodze kilka kompaktów - niestety strata czasu. Potem wreszcie Canon EOS300, którego to mam do dzisiaj - bardzo go lubię, chociaż parę rzeczy mi już w nim brakuje. Przymierzam się do dSLR'a - kompaktowego digitala już mam.
Pozdrawiam
Witam, od dziś jestem zarejestrowanym podglądaczem, dotąd studiowałem zawartość bez logowania
Miałem od dawna zamiar kupić aparat cyfrowy do prywatnego użytku (kompakt na początek). W pracy używam czasem Canona EOS 30D i radziłem się jakiś czas temu osoby biegłej w temacie. Doradził mi że wybór aparatu cyfrowego to nie wybór marki tylko modelu canonaI tak też się stało. Padło na Canon PowerShot A560.
Dżem dobry wszystkim.
Zaczynałem od A710IS, obecnie 30d, głównie pstrykam amatorsko na rajdach.
To ja tak na szybko...:
Witam wszystkich.
Canon EOS5 + kilka gratów do niego.
Fotografuję głownie dla przyjemności.
Ostatnio edytowane przez Sztenke ; 15-01-2008 o 19:03
Witam, Też jestem tu nowy ale kiedyś trzeba zacząć. Forum obserwuje od dłuższego czasu i teraz się będę troszkę bardziej udzielał.
pozdrawiam,