Witam wszystkich, zarejestrowalem sie juz jakis czas temu, miałem sporą przerwę w czytaniu forum, ale wróciłem do korzeni :grin:
Witam wszystkich, zarejestrowalem sie juz jakis czas temu, miałem sporą przerwę w czytaniu forum, ale wróciłem do korzeni :grin:
Witam witam!
EOS 350D, EOS 30D, Canon 50 f 1.4 Canon 24-70 f 2.8 Canon Speedlite 580 EX II
Galeria http://www.grzegorzskiba.com
Przyszla tez kolei na mnie by wszystkich zacanonowanych przywitac
Tez mnie ta choroba dopadlaTak wiec yoool.
pozdrowka
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
Witajcie
Forum sledze juz od bardzo dawna, ostatio sie zarejstrowalem, no i pierwsze posty poszly...
Wiec wypadaloby sie przywitac
Pozdrawiam
StonEE
Ja również witam wszystkich canonierów! CB znam bardzo dobrze, ale jak dotąd korzystałem wyłącznie z innych forów.
Peace!
Witam wszystkichJestem nowym dumnym członkiem rodziny Canon-Board. WITAJCE
![]()
Witam wszystkich.
Od dłuższego czasu przymierzałam się do lepsiejszego aparaciku i wreszcie udało mi się go pozyskać - więc wypada się zarejestrować na forum i uczyć uczyć od innych jak najwięcej.![]()
Ja też się powitam - początkujący Canonier, wykazujący rosnące zainteresowanie fotografiąPoza tym miłośnik astronomii, łażenia po górach, bilardu i rowerkowania. A tak w ogóle to studiuję elektronikę i telekomunikację w Tarnowie. To może tyle o sobie na początek, jak mawiał kaowiec z "Rejsu".
Zbyszek 'antyqjon' Siciarz
350D, 18-55, 50, 55-250
Witam Wszystkich Forumowiczów !!!
Od jakiegoś czasu śledzę wiadomosci na tej grupie, dzieki informacjom które mozna tutaj odszukać chyba sie troche dowiedzilem i zrozumiałem.
Obecnie dsyponuje sprzetem jak w stopce - na ktory zdecydowalem sie biorac pod uwage opinie, uwagi oraz moje mozliwosci i checi, plany .... po co i jak itd...
Mam juz kilka pytan na ktore pozwole sobie zalozyc watki.
Dzielenie sie doswiadczeniami jest w mojej ocenie nieocenione, jesli oczywiscie nie polega to na zbyt "subiektywnym podejsciu" i np. przekonywaniu kogos na sile do swojej racji.
Umiejetnosc sluchania innych to jest tez wazna cecha.
Pozdrawiam
marekk_ok
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
o. to ja też się przywitam, żeby nie było.
no.
peace, love & rock'n'roll.![]()