Strona 50 z 183 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100150 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Rykala
    Guest

Domyślnie

Witam serdecznie

Przemysław jestem studiuje na PK(jeszcze ;p) juz od dluugiego czasu przyglądąłem sie Canon Board lecz jakoś tylko czerpałem z zasobów bez własnego wkładu (pisania) Bawie sie Canonem 300D pozdrówki i witam wszytkich aha jestem z Krakowa chetnei tez kogoś z Grodu Kraka poznam

Coś już napisał

Domyślnie

Witam,
    nazywam się Jarosłaff i jestem świeżo upieczonym tatą 400D, pochodzę z Konina (Wielkopolskie), chodzę do LO.

KRosiak
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich

Najwyższy czas się zadomowić a nie być tylko gościem. Strzelanie fotek to moja praca, (niestety tylko rentgenowskich) a fotografia to hobby łącząca się z pasją podróżowania głownie koleją. Przez 8 lat uzbierało się tego trochę, najlepsze można obejrzeć tutaj

http://stud.pam.szczecin.pl/~wizard/...h_user=KRosiak

Tirti
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich uczestników CB, wreszcie w domu :grin:

Domyślnie

Wyrzuty sumienia, że tylko podglądam, każą powitać Was wszystkich.
    Od dłuższego czasu czytuję wątki na tym forum (przyznam, że podglądam również Nikona). Nie pisałem, gdyż jeszczem młody – przynajmniej w dziale zwanym sztuką - i ciągle znam więcej pytań niż odpowiedzi. Dotychczas zanim zapytałem sam szukałem i ... znajdowałem. Może to i dobrze ale takie postępowanie znacznie ogranicza udzielanie się towarzyskie. Własnymi osiągnięciami się jeszcze nie pochwalę - widziałem co potraficie uczynić aparatem. Moim, niestety, jeszcze nie potrafię tak operować – większa wartość sentymentalna moich zdjęć niż artystyczna.
    Obecnie posiadacz 350D + Sigma 17-70 + Sigma 70-300APO + 430 EX w plecaczku Cobra + Sherpa600 + negocjacje z białogłową o fundusze na torbę.
    Może nadal podglądacz ale już z czystszym sumieniem.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

dokopałem się do tego wątku więc witam sie ze wszystkimi forumowiczami, ciesze sie ze dołączyłem do tak zacnego grona Pobędę tu jakiś czas.

Miasto
    Wawa

Domyślnie

Witam
    Wszystkich, Wszędzie, Zawsze

Pozdrawiam
    7D, 350D, S10-20, C18-55 (kit), C50/1.8II, C100-300 USM, S30/1.4 430EX + StoFen,
    wiele chęci i mało czasu

CIERPIĘ NA CHRONICZNY BRAK "ELEK"

moje fotki
    moje na getphoto

gilti
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich użytkowników. Miło jest dołączyć do tak znakomitego grona.
    A więc mój pierwszy post nie będzie pytaniem

Dopiero zaczyna Awatar sten
    Miasto
    Puszczykowo, Poznań

Domyślnie

Witam wszystkich, do tej pory nie miałem o co zapytać bo wszystko (no może wszystko) co chciałem wiedzieć znajdowałem na forum.Po roku, może dwóch śledzenia wątków w końcu się ujawniłem.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!
    300V, 30D, 7D, 10-22 usm, 24-105 usm is L4, 70-200 2.8 usm is, 85 1.8 usm, dwa kity,
    580 EX II, 420 ex...cdn...

kanciak
    Guest

Domyślnie

Witam canonierów !!!

Jestem świeżutkim posiadaczem 400D. Właśnie składam sprzęta. Od dawna śledzę forum ale czas najwyższy sie ujawnić. Do tej pory działałem w świecie na analogowej trzysetce. Długo się łamałem co kupić ale z powodu zbliżających się narodzin potomka w końcu się zdecydowałem.

Strona 50 z 183 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100150 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów