Strona 35 z 181 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Mieszany widok

apropo
    Guest

Domyślnie

czesc jestem kolejna nowa osoba,ktora zlapala bakcyla foto witam,milo mi bedzie was poznac

apropo + canon s3 is

Początki nałogu Awatar crater

Domyślnie

Witam wszystkich

Awatar JanuL
    Miasto
    Tarnobrzeg

Smile

Cześć Wszystkim, którzy powyżej się przywitali

Pozdrawiam,

JanuL
    300D , statyw , parę innych gratów , taskanych wiecznie w torbie. No i Smiena tylko z filmem BW.

pantau
    Guest

Domyślnie

Czesc.

Wlasnie odkrylem Wasze forum,od tygodnia jestem na razie szczesliwym uzytkownikiem 5D, moja pierwsza cyfra.

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow.

Tomek

Meo
    Guest

Domyślnie

Nowicjusz wita wszystkich wyjadaczy ;-)

TAK
    Guest

Domyślnie

to ja tez sie przywitam Dzień dobry Wszystkim

mawk
    Guest

Domyślnie

Witam,
    na razie głównie czytam;

fascynacja cyfrą sprawia, że mój Canon AE-1 pokryje się wkrótce kurzem, ale na pewno wprowadzi jeszcze trzecie pokolenie naszej rodziny (w postaci mojego w tym momencie 2letnego synka) w świat fotografii, nie wiem jeszcze do końca tylko co będzie między "Canon", a "...D", co będzie podpięte z przodu, itd.

Dlatego głównie czytam.
    Pozdrawiam

zyzio
    Guest

Domyślnie

Skoro juz się zarejestrowałem, to głupio się nie przedstawić..

Od niedawna jestem posiadaczem canona 350d + kit (niestety), ale fotografią interesuje się już od dłuższego czasu, przeżyłem kilka parszywych kompaktów i analogów.

Czytam WAS nałogowo od tygodnia, tzn. wszystkie porady i wskazówki dotyczące dSLR (zrobiłem sosbie osłonę przeciwsłoneczną i wężyk z czego jestem dumny). Ogólnie dobre porady, można sie wiele dowiedzieć. Ja pewnie z czasem także zaczne się udzielać, jak potestuje sprzęt i zaczne robić konkretne fotki to kilka wrzucę pod krytyczne oko fachowców.

Poza tym, mówcie mi zyzio
    Pozdrawiam.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Czytam Was od blisko miesiąca i jestem pod dużym wrażeniem ilości informacji jaką można tu uzyskać. Swoją pierwszą lustrzankę (350D) mam od pół roku. Zdążyłem dokupić już pierwszy obiektyw i filtr UV. Z tego co zdążyłem się zorientować jest to bardzo egzotyczne szkło bo nie widziałem aby ktoś z tutejszych forumowiczów je posiadał. Ten rzadki okaz to EF 70-300mm/f4.5-5.6 DO IS USM. Liczę się z bezwzględną krytyką mojego wyboru zwłaszcza ze strony tych, dla których stosunek jakości do ceny jest najważniejszy. Aby ułatwić frontalny atak wszystkim chętnym pozwolę sobie niebawem utworzyć w stosownej kategorii wątek pod wszystko mówiącym tytułem.

A teraz, aby formalności stało się zadość, wypowiem sakramentalne Witam!

P.S.
    Mam nadzieję, że będziecie w moich wypowiedziach mogli czasami dostrzec ironię mimo, że nie posiłkuję się w tekście graficznymi pomocami - emotionikonkami.

pepeplaza
    (mój login brzmi trochę bezosobowo, ale chyba nie da się już tego po zakończeniu rejestracji zmienić...)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pepeplaza
    pepeplaza
    (mój login brzmi trochę bezosobowo, ale chyba nie da się już tego po zakończeniu rejestracji zmienić...)
    Hazan moze, tylko musisz ladnie poprosic i dobrze uzasadnic.

Strona 35 z 181 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów