Dzień dobry wszystkim![]()
Dzień dobry wszystkim![]()
Wita Was serdecznie Ola-Bonsai wraz z A610. Na razie uważnie czytam Wasze mądre posty.![]()
czescjestem kolejna nowa osoba,ktora zlapala bakcyla foto
witam,milo mi bedzie was poznac
apropo + canon s3 is
Witam wszystkich
Cześć Wszystkim, którzy powyżej się przywitali![]()
![]()
Pozdrawiam,
JanuL
300D , statyw , parę innych gratów , taskanych wiecznie w torbie. No i Smiena tylko z filmem BW.
Czesc.
Wlasnie odkrylem Wasze forum,od tygodnia jestem na razie szczesliwym uzytkownikiem 5D, moja pierwsza cyfra.
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow.
Tomek
Nowicjusz wita wszystkich wyjadaczy ;-)
to ja tez sie przywitamDzień dobry Wszystkim
![]()
Witam,
na razie głównie czytam;
fascynacja cyfrą sprawia, że mój Canon AE-1 pokryje się wkrótce kurzem, ale na pewno wprowadzi jeszcze trzecie pokolenie naszej rodziny (w postaci mojego w tym momencie 2letnego synka) w świat fotografii, nie wiem jeszcze do końca tylko co będzie między "Canon", a "...D", co będzie podpięte z przodu, itd.
Dlatego głównie czytam.
Pozdrawiam
Skoro juz się zarejestrowałem, to głupio się nie przedstawić..
Od niedawna jestem posiadaczem canona 350d + kit (niestety), ale fotografią interesuje się już od dłuższego czasu, przeżyłem kilka parszywych kompaktów i analogów.
Czytam WAS nałogowo od tygodnia, tzn. wszystkie porady i wskazówki dotyczące dSLR (zrobiłem sosbie osłonę przeciwsłoneczną i wężyk z czego jestem dumny). Ogólnie dobre porady, można sie wiele dowiedzieć. Ja pewnie z czasem także zaczne się udzielać, jak potestuje sprzęt i zaczne robić konkretne fotki to kilka wrzucę pod krytyczne oko fachowców.
Poza tym, mówcie mi zyzio
Pozdrawiam.