Strona 29 z 181 PierwszyPierwszy ... 1927282930313979129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Mieszany widok

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Witam rówieśnika
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

manala
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich forumowiczów Od niedawna Canon 350d...da się coś tym zrobić? Z tego co się już zorientowałam; fajne to foum Siem czegoś nauczę może

Coś już napisał Awatar sensitive
    Miasto
    Warszawa, Ochota

Domyślnie przywitanie

To jest chyba odpowiednie miejsce na pierwszy post, więc witam wszystkich. Jestem na CB od stycznia ale z wielu powodów dzisiaj ... pierwszy raz. Jeden z ważniejszych to posiadanie od wczoraj zestawu jak niżej. Wcześniej również 350D (obecnie drugi korpus - i w zupełności mi wystarcza), ale po wielu próbach i doświadczeniach z obiektywami skończyło się (mam nadzieję) na tym co do podstawowego szkła. Docelowo powinno się pojawić, ze względu na zainteresowania (akwarystyka, przyroda i krajobrazy): tele 100-400 i 100 macro Canona.

Postaram się nie nadużywać forum w kontekście pracy moderatorów a więcej się dowiedzieć. Nie mam zamiaru nabijać sobie postów a tym samym przysparzać pracy modom ale życzył bym sobie zaistnieć na forum od czasu do czasu - tj. mieć / mając coś do napisania.

pozdrawiam, Arek
    ... bez info, IMO nieważne

i pierwsze zdjęcia w galerii

BubuPN
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich Nareszcie udało mi się znaleźć klub Canonierów Posiadam Canon EOS 3000, którego zakupiłem niedawno gdyż zaczęło mnie ciągnąć do lustrzanek analogowych, a ten model jest ponoć dobry na początek.... czy to prawda to się okażę A no i jeszcze w szafie kurzy się Canon PowerShot A100, który pomimo, że trochę latek już ma to nadal robi całkiem znośne zdjęcia bez żadnych zakłóceń i tym podobnych

Coś już napisał Awatar Pawlo
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Witam wszystkich Nie bede sie rozpisywal... ide dalej czytac ciekawe posty userow.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    NDM

Domyślnie

witam i ja

rotek
    Guest

Domyślnie

Witam jestem kolejnym uzależnionym i nie rokującym na poprawę

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Czyli dobrze trafiłeś :-)
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

ibsen
    Guest

Domyślnie

Bon tonik to podstawa, więc witam serdecznie jako nowo zalogowany... Pokrótce, jo jest ze Ślunska (cieszyńskiego); mój pradziadek był górnikiem, mój dziadek był górnikiem, mój ojciec też był górnikiem a ja jestem pierwszym nie-górnikiem w rodzinie (po mieczu) od 1916 r... Poza nadprogramową liczbą górników w rodzinie posiadam jeszcze matkę fotografkę na emeryturze, która na widok cyfrówki syczy i mówi coś o tym że „świat oszalał” i „niedługo w rolce papieru toaletowego będzie procesor” a także „i tak nie zrobisz tym badziewiem lepszego zdjęcia niż ja, moją 40 letnią Exactą na zeissowskich, ręcznie szlifowanych szkłach” no i pozostaje mi się z nią zgodzić. Od niedawna jestem, czasem mniej a czasem bardziej, szczęśliwym posiadaczem 350-ki (stąd moja obecność na forum dla canonierów), usiłującym przekładać swą nikłą wiedzę fotograficzną (wyssaną z mlekiem rodzicielki) na cyfrowe poletko…
    Poza uwiecznianiem wiekopomnych kadrów takich jak „nieostry dekolt koleżanki”, „rozmydlony pejzaż górski” i „szumy na nocnym niebie” lubię pić piwo i wódkę, palić dużo papierosów oraz czytać, czytać, czytać.
    Bardzo bym chciał mieć długą lufę…. np.: EFa 400setkę z IS i USM żeby mieć łatwiejszy wgląd w dekolty oddalonych koleżanek, chciał bym również żeby na świecie zapanował pokój i żeby nie było głodnych dzieci….

miłego dnia życzę wszystkim

Domyślnie

Witam
    Od poczatku jestem Canonierem :P
    Na poczatku byl A510 a teraz 300D
    Zamowilem identyfikator i czuje sie pelnoprawnym czlockiem CB
    Oficjalnie WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE ;]
    Pozdrawiam

Strona 29 z 181 PierwszyPierwszy ... 1927282930313979129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów