Witam rówieśnika![]()
Witam wszystkich forumowiczówOd niedawna Canon 350d...da się coś tym zrobić? Z tego co się już zorientowałam; fajne to foum
Siem czegoś nauczę może
![]()
To jest chyba odpowiednie miejsce na pierwszy post, więc witam wszystkich. Jestem na CB od stycznia ale z wielu powodów dzisiaj ... pierwszy raz. Jeden z ważniejszych to posiadanie od wczoraj zestawu jak niżej. Wcześniej również 350D (obecnie drugi korpus - i w zupełności mi wystarcza), ale po wielu próbach i doświadczeniach z obiektywami skończyło się (mam nadzieję) na tym co do podstawowego szkła. Docelowo powinno się pojawić, ze względu na zainteresowania (akwarystyka, przyroda i krajobrazy): tele 100-400 i 100 macro Canona.
Postaram się nie nadużywać forum w kontekście pracy moderatorów a więcej się dowiedzieć. Nie mam zamiaru nabijać sobie postów a tym samym przysparzać pracy modom ale życzył bym sobie zaistnieć na forum od czasu do czasu - tj. mieć / mając coś do napisania.
pozdrawiam, Arek
Witam wszystkichNareszcie udało mi się znaleźć klub Canonierów
Posiadam Canon EOS 3000, którego zakupiłem niedawno gdyż zaczęło mnie ciągnąć do lustrzanek analogowych, a ten model jest ponoć dobry na początek.... czy to prawda to się okażę
A no i jeszcze w szafie kurzy się Canon PowerShot A100, który pomimo, że trochę latek już ma to nadal robi całkiem znośne zdjęcia bez żadnych zakłóceń i tym podobnych
![]()
Witam wszystkichNie bede sie rozpisywal... ide dalej czytac ciekawe posty userow.
witam i ja![]()
Witam jestem kolejnym uzależnionym i nie rokującym na poprawę![]()
Czyli dobrze trafiłeś :-)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Bon tonik to podstawa, więc witam serdecznie jako nowo zalogowany... Pokrótce, jo jest ze Ślunska (cieszyńskiego); mój pradziadek był górnikiem, mój dziadek był górnikiem, mój ojciec też był górnikiem a ja jestem pierwszym nie-górnikiem w rodzinie (po mieczu) od 1916 r... Poza nadprogramową liczbą górników w rodzinie posiadam jeszcze matkę fotografkę na emeryturze, która na widok cyfrówki syczy i mówi coś o tym że „świat oszalał” i „niedługo w rolce papieru toaletowego będzie procesor” a także „i tak nie zrobisz tym badziewiem lepszego zdjęcia niż ja, moją 40 letnią Exactą na zeissowskich, ręcznie szlifowanych szkłach” no i pozostaje mi się z nią zgodzić. Od niedawna jestem, czasem mniej a czasem bardziej, szczęśliwym posiadaczem 350-ki (stąd moja obecność na forum dla canonierów), usiłującym przekładać swą nikłą wiedzę fotograficzną (wyssaną z mlekiem rodzicielki) na cyfrowe poletko…
Poza uwiecznianiem wiekopomnych kadrów takich jak „nieostry dekolt koleżanki”, „rozmydlony pejzaż górski” i „szumy na nocnym niebie” lubię pić piwo i wódkę, palić dużo papierosów oraz czytać, czytać, czytać.
Bardzo bym chciał mieć długą lufę….np.: EFa 400setkę z IS i USM żeby mieć łatwiejszy wgląd w dekolty oddalonych koleżanek, chciał bym również żeby na świecie zapanował pokój i żeby nie było głodnych dzieci….
miłego dnia życzę wszystkim
Witam
Od poczatku jestem Canonierem :P
Na poczatku byl A510 a teraz 300D
Zamowilem identyfikator i czuje sie pelnoprawnym czlockiem CB
Oficjalnie WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE ;]
Pozdrawiam