Brawo i więcej takich!Zamieszczone przez stratus
Brawo i więcej takich!Zamieszczone przez stratus
nie kazdy czyta inne miejsca ;-) a tu sie co jakis czas wpada, glupio teraz mowic witamy skoro 'nas znasz' od roku, wiec powiem siema staryZamieszczone przez stratus
![]()
Właściwie to sporo was już rozpoznaję, a niedłu i sam przestane być anonimowy i załączę jakąś foteczkę.glupio teraz mowic witamy skoro 'nas znasz' od roku
Pozdrawiam
PS
A że nigdy jeszcze nie cytowałem to w razie co z góry przepraszam.
Witam![]()
EOS 5D III + 24-70L, 135L, 50 1.4 ,28 1.8, 430ex, falcon 8mm
Witam Kolezanki i Kolegow
Miłosz z Poznania
![]()
No to po dłuuugim podglądaniu forum i mnie czas się ujawnić i od razu przedstawić przy okazji. Mieszkam w Toruniu, zwanym ostatnio Mocherowem (w tym miejscu chciałem przeprosić za Ojca Dyrektora)
Prawnik z zawodu i wykształcenia.
Muzyk z wykształcenia.
Doktorant (jak wielu tutaj), aplikant radcowski i jak jakimś cudem starczy czasu - fotograf amator (z naciskiem na to drugie).
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a w szczególności wielkie "joł" dla tych co wybierają się do Torunia w ten weekend...
Witamy, no i oczywiscie przypominamu o uzupelnieniu danych w profliu czyli wiek i loakalizacja, jesli to nie problem ;-)
DONE... rówieśnikuZamieszczone przez Jac
![]()
Ja się już witałem, ale Ok. :-)
Witam ponownie.
Póki co, nie należę do teamu Canonowców, ale miejsce na półce dla 350D już jest :-) Mam nadzieję, że zapełni sie w obecne wakacje :-)
Pozdrawiam całą Canonowską brać i mam nadzieję, że nasza współpraca będzie układać się dobrze :-)
PS. Na półce aparat będzie tylko odpoczywał :-) :-) :-)
Michał vel Herbie
-= Dużo czytam, mało pisze =-
Mój CANON jeszcze daleeeeeeko...Ale będzie na pewno :grin:
No to juz nalezysz :-), w/g niepisanego regulaminu ;-) miejsce na Canona jest wystarczajace na Canoniera...Zamieszczone przez herbie
Pozdrawiamy i witamy