Cześć,
mam na imię Sylwester, mieszkam w Olsztynie, po 10 latach użytkowania aparatów kompaktowych postanowiłem wejść w system CanonaMój nick z Forum Polskich Wieżowców to Herny Gale.
Cześć,
mam na imię Sylwester, mieszkam w Olsztynie, po 10 latach użytkowania aparatów kompaktowych postanowiłem wejść w system CanonaMój nick z Forum Polskich Wieżowców to Herny Gale.
Cześć,
Z tej strony Łukasz z Zachodniopomorskiego. W związku z narodzinami Córeczki zacząłem zagłębiać się w tajniki fotografii a złożyło się to też ze spadkiem w postaci:
EOS 400D
Canon EFS 60mm f/2.8 USM
Canon to EF 55-200mm F4/5-5.6 II USM
Kitowy 15-44
Body wiekowe, ale z małym przebiegiem. Na chwilę obecną ćwiczę i ćwiczę, poznając zależność pomiędzy zadanymi parametrami![]()
Witam,
amatorsko fotografuję od dawna.
Trafiłem tutaj zainteresowany praktycznymi informacjami na temat EOS M5 i pokrewnych.
Na razie sprzętowo tkwię w m4/3.
Pozdrawiam
Witamy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
hey,
Canon 6D, 50mm 1.8, 28-135, 70-200
Cześć,
Mam na imię Tomek. Sprzętowo w Nikonie, ale się dogadamy![]()
Witam.![]()
Witam wszystkich serdecznie. Fotografuję canonami od 2002r. Najpierw analogowym 300, następnie 400d.
Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum.
Hejka, Michał z tej stronuy. Zajumje sie fotografia sportową i okazjonalnie próbuje sił w innych dziedzinach - licze na ciekawe dyskusje i wskazówki tudzież słowa krytyki konstruktywnej ponieważ nie jestem alfą i Romeo fotografii ale cos tam potrafię :-) Pozdrawiam :-)