Cześć Wszystkim z tej strony Justyna, szukam aparatu dla córki 13 lat (pierwszy aparat) nie chce, żeby to była jakaś taniocha ale też nie ma co szaleć na początku czyli w grę wchodzi jakaś używana średnia połka.
Cześć Wszystkim z tej strony Justyna, szukam aparatu dla córki 13 lat (pierwszy aparat) nie chce, żeby to była jakaś taniocha ale też nie ma co szaleć na początku czyli w grę wchodzi jakaś używana średnia połka.
Dzień dobry mówię również i ja:-)
a jakby ktoś mógłby mi doradzić jaki adapter mam kupić, to będę bardzo wdzięczna!
Aprat: bzlusterkowiec M6
Obiektyw: Sigma 30mm F1.4 EX DC
Pozdrawiam!
Ola
@AleksandraMm
Hej
Potrzebujesz takie coś: Adapter AF CANON EOS M5 M10 EF-M na CANON EF-S EF (7174139272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
przy zakupie (niekoniecznie od tego sprzedawcy) koniecznie zwróć uwagę na to czy adapter ma styki do przenoszenia sygnałów automatyki!!
C6, C7DMkII, C60D, 17-50/2,8, 50-150/2,8, 50/1,8, 85/1,8, 150/2,8 Macro, 70-200L, 120-400, 430EX, S568
Cześć nazywam się Marcin. Zaczynam przygodę z fotografią. Mam nadzieje że te forum pozwoli rozwinąć mi skrzydła![]()
Witam gorąco![]()
Siema, jestem Dawid. Studiuję turystyke, jestem ciekawy świata i robienia zdjęć wszystkiemu![]()
Hejka wam![]()
Cześć.
BARDZO, bardzo dziękuję Ci za odpowiedź! Już kupuję i nie mogę się doczekać zdjęć :-)