Hejka wam![]()
Hejka wam![]()
Cześć Wojtek z tej strony, planuje kupno pierwszego aparatu i chciałbym, w koncu nauczyć się fotografować bo na razie to robię zdjęcia jak każdy bez zastanowienia. Poszukje sprzetu na początek w miarę przystepnej cenie.
Witamy wszystkich nowych uczestników forum! Cóż za wysyp nowych twarzy! Administracja działa. Szkoda, że większości z Was nigdy więcej nie zobaczymy :-) Nikoniarski trend.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Akurat Ciebie o to nie podejrzewam :-) W ogóle mało jestem podejrzliwy, ale dziwnym trafem takie 4-5 postowe postaci całkiem niedawno nachodziły Nikoniarzy, a teraz przy próbie reanimacji CB pojawiają się tutaj. W zasadzie nie moja broszka, bo jakoś to napędzać trzeba, ale w zbieg okoliczności też nie wierzę :-)
M50, C22/2.0, C50/1.8, T70-300/4-5.6 VC.
Witam wszytskich forumowiczów![]()
Witamy kolejne alter ego Administracji![]()
Witam. Jestem z Cieszyna. Zarejestrowałem się dopiero teraz, ale już od dawna chętnie zaglądałem na Wasze forum. Pozdrawiam.