Strona 151 z 183 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 501 do 1 510 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

Dopiero zaczyna Awatar Sting
    Miasto
    Mszana Dolna

Domyślnie Odp: Przywitaj się na forum!

Witam wszystkich Forumowiczów

Witam serdecznie Wszystkich!

Na forum rejestruję się za namową szwagra. Niedawno zakupiłem Canona 1200d. Zdjęć trochę już w życiu zrobiłem ale spokojnie mogę nazwać się początkującym. Pozdrawiam jeszcze raz!

Witam wszystkich!
    Jestem totalnym amatorem. Fotografia wciągnęła mnie od momentu kupna aparatu hybrydowego na potrzeby robienia zdjęć z wypadów motocyklowych. Dość szybko dorosłem do kupna choćby podstawowej lustrzanki a wraz z tym krokiem rozpoczęło się mozolne przysfajanie skomplikowanych zależności fotograficznych.
    W zasadzie nie mam póki co domeny przewodniej, staram się robić zdjęcia z miejsc, w których bywam, dbając na ile to możliwe, aby były atrakcyjne pod kątem techniki jak i estetyki.
    Fascynują mnie HDR-y i wszelkie sposoby "poprawiania rzeczywistości" :-).
    Staram się cokolwiek wykrzesać ze swojego leciwego Canona 450D z zoomem Sigmy jak i z kilku obiektywów m42, choć chyba akurat sprzęt nie jest na tym etapie rozwoju sprawą pierwszorzędną.
    Od Was oczekuję konstruktywnej krytyki i przede wszystkim tłumaczenia, instruowania, podpowiadania :-).
    Pozdrawiam!

Dzień dobry
    Mam na imię Ewa, jestem od niedawna w Polsce i od koleżanki usłyszałam o tym forum.
    Cieszę się że mogę dołączyć.
    Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów!
    Ewa

Cześć wszystkim Nazywam się Maciej i mam 24 lata, na forum postanowiłem się zarejestrować, bo chciałbym zdobywać nową wiedzę, oraz dyskutować z innymi Fotografią interesuję od dawna, ale pierwszą lustrzankę zakupiłem na początku 2015 roku - Sony a100. Potem był Nikon D3100 i pół roku temu przyszedł czas na Canona 5D MK I, którego kupiłem od mojego dobrego znajomego i użytkownika forum o nicku salas. Pozdrawiam i mam nadzieję, że zagrzeję tu miejsce

Łapcie maka na przywitanie:

Po więcej zapraszam na moje skromne portfolio, oraz bloga: baziu.pl - oczywiście krytyczne i konstruktywne komentarze, milej widziane niż nieprzemyślane pochwały
    Ostatnio edytowane przez baziu ; 15-03-2016 o 20:50

Witajcie, po dłuższym czasie zaglądania wreszcie zdecydowałem się zarejestrować
    Canonów od dawna i regularnie używałem, ale ostatnie 10 lat zasadniczo siedziałem w N. Z różnych względów zdecydowałem się na migrację do C i (na razie) nie żałuję.

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

W końcu ktoś z Kielc witamy!
    SONY

mkonowol
    Guest

Witam wszystkich forumowiczów.

Dopiero zaczyna

Heej, witam wszystkich!
    Pkt 8 regulaminu forum

Kosmita_83
    Guest

Siema!! Jestem Tu nowy i chciałbym się przywitać Tak więc witajcie wszyscy :P

Strona 151 z 183 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów