Witam![]()
Witam![]()
EOS 5D III + 24-70L, 135L, 50 1.4 ,28 1.8, 430ex, falcon 8mm
No to po dłuuugim podglądaniu forum i mnie czas się ujawnić i od razu przedstawić przy okazji. Mieszkam w Toruniu, zwanym ostatnio Mocherowem (w tym miejscu chciałem przeprosić za Ojca Dyrektora)
Prawnik z zawodu i wykształcenia.
Muzyk z wykształcenia.
Doktorant (jak wielu tutaj), aplikant radcowski i jak jakimś cudem starczy czasu - fotograf amator (z naciskiem na to drugie).
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a w szczególności wielkie "joł" dla tych co wybierają się do Torunia w ten weekend...
Witamy, no i oczywiscie przypominamu o uzupelnieniu danych w profliu czyli wiek i loakalizacja, jesli to nie problem ;-)
DONE... rówieśnikuZamieszczone przez Jac
![]()
Witam Kolezanki i Kolegow
Miłosz z Poznania
![]()
Ja się już witałem, ale Ok. :-)
Witam ponownie.
Póki co, nie należę do teamu Canonowców, ale miejsce na półce dla 350D już jest :-) Mam nadzieję, że zapełni sie w obecne wakacje :-)
Pozdrawiam całą Canonowską brać i mam nadzieję, że nasza współpraca będzie układać się dobrze :-)
PS. Na półce aparat będzie tylko odpoczywał :-) :-) :-)
Michał vel Herbie
-= Dużo czytam, mało pisze =-
Mój CANON jeszcze daleeeeeeko...Ale będzie na pewno :grin:
No to juz nalezysz :-), w/g niepisanego regulaminu ;-) miejsce na Canona jest wystarczajace na Canoniera...Zamieszczone przez herbie
Pozdrawiamy i witamy
na jakim instrumencie? :> ja obecnie jestem w IV klasie II stopnia organów.Zamieszczone przez von Klamke
![]()
EOS 400D| Sigma 24-70 1:3.5-4.5 HF Aspherical(62mm)| EF 38-76 1:4.5-5.6 | EF 100-300 1:4.5-5.6 USM| Speedlite 430EZ| HOYA Standard: CIR-POLARIZING (62mm)
Sprzedam: EOS3000 + EF 38-76 1:4.5-5.6
Wtrącę się "między wódkę i zakąskę" - ja skończyłem 8 klas PPSM waltorni, dodatkowo - skrzypce/fortepian. A w czasie studiów doszła gitaraZamieszczone przez marlon
![]()
Jezeli juz OT to u mnie bylo 7 lat fortepianu prywatnie, pozniej wlasnie 4 lata organów (+przez 3 lata takze fortepian) ale juz w PSM. Po gitarke chwytam, tak dla zabawy, czasem w domciu (stary elektryk taty, bez pieca - Jolana Galaxis)
A i trzymajcie kciuki tak kolo 11 marca - czeka mnie jakis konkursik w Olsztynie![]()
EOS 400D| Sigma 24-70 1:3.5-4.5 HF Aspherical(62mm)| EF 38-76 1:4.5-5.6 | EF 100-300 1:4.5-5.6 USM| Speedlite 430EZ| HOYA Standard: CIR-POLARIZING (62mm)
Sprzedam: EOS3000 + EF 38-76 1:4.5-5.6