Strona 149 z 183 PierwszyPierwszy ... 4999139147148149150151159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 481 do 1 490 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Przywitaj się na forum!

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    spokojnie, 'żółtek' też człowiek, jesteśmy tolerancyjni ......
    U nas też Waszych nie besztają
    Dzięki

Witam wszystkich użytkowników forum

Dopiero zaczyna

Hej!!!
    Pkt 8 regulaminu forum

skygge
    Guest

Cześć,

W systemie Canona siedzę od dawna, ale dopiero niedawno się tu zarejestrowałem.
    Mam nadzieję, że będzie dobrze .
    Można mnie spotkać w Krakowie a parę moich fotek na stronce www (uzupełniłem w profilu, więc gdzieś to powinno się tu pojawić ).
    Ostatnio edytowane przez skygge ; 24-04-2015 o 19:30 Powód: interpunkcja

Dopiero zaczyna Awatar Consigliero

O to ja też się przywitam , jak już znalazłem ten temat . Jestem amatorem który trochę zagubił się w sprzęcie i z nostalgią wspominam czas posiadania Sony R 1 który pięknie rysował. Na początku była Smiena 8 M , później Zenit Canon 5 a później już zaczęła się cyfrówka . Seria F Sony i w końcu Canon 7 D który okazał się bardzo na wyrost , zastąpiony przez 650 D ( mogę mylić oznacżenia ) obiektyw podstawowy 15-85 , ale na motocyklu przestałem go wyciągać . Zmieniłem na Canon M bo miało być lepiej , nie do końca było . Teraz mały upgrade na M3 i jest lepiej , ale inwestycja w Tamrona 18-200 to klęska , chyba że upgrade coś zmieni ( Tamron nie współpracuje z M 3 , może to tylko chwilowe , ale złudzeń nie mam) .
    M3 jest pewnym postępem ale tęsknię do kadrowania przez normalny wizjer , ten elektroniczny jest tylko swoistą protezą .
    Pozdrawiam Marek

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Hej,
    Mam na imię Justyna i jestem początkującym Canonierem - Zgromadziłam kilka obiektywów i próbuję wszystkiego po trochu. Zaczynałam od Lumixa LZ8, potem przyszła kolej na Canona 1000d - i tak już zostało. Głównie interesuje mnie makro i fotografia przyrodnicza, chociaż na wycieczkach ćwiczę fotografię zabytków i krajobrazu. Tak więc uczę się wszystkiego na raz i bardzo powoli, ale postęp jakiś jest

Chciałbym przywitać się ze wszystkimi. Nazywam się Tomek i jestem mocno niedoświadczonym amatorem . Zdjęcia zacząłem robić Canonem PowerShot A510, później przyszedł czas na Canona 1000FN i póki co zastanawiam się nad C40D (tzn. formalnie już go kupiłem ale jeszcze mam kilka dni czasu na zapoznanie się z nabytkiem i ewentualne odesłanie go i dalsze poszukiwania ). Mam nadzieję że forum pomoże mi w poprawie moich umiejętności, gdyż moje zdjęcia zwykle nie nadają się nawet do pokazania rodzinie

Witam wszystkich

Witam wszystkich !

Hejka! witam wszystkich forumowych fotografów.

Strona 149 z 183 PierwszyPierwszy ... 4999139147148149150151159 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów