Strona 141 z 183 PierwszyPierwszy ... 4191131139140141142143151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 401 do 1 410 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

Zablokowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Przywitaj się na forum!

Cytat Zamieszczone przez Panbary Zobacz posta
    Witam wszystkich!
    Od jakiegoś czasu pilnie przeglądałem forum żeby zorientować się przed zakupami... Wymieniłem mojego wysłużonego 350D na 60D i zobaczymy jak to dalej będzie... Fajnie być wśród tak zacnego grona!

Pozdrawiam!

Radek
    Witamy witamy Zacne grono Troli wita!
    Ah muszę dopisać, że mówię w swoim imieniu, bo zaraz znowu się kasta panów obrazi.

Bywalec
    Miasto
    Jelenia Góra

Serdecznie pozdrawiam Starych Wyjadaczy!
    Od jakiegoś czasu jestem na forum, od niedawna szczęśliwy posiadacz 7D.

I ja witam wszystkich. Po kilku latach fotografowania nikonami, zmienilem system na czerwone C. Poki co, obczajam gdzie jest jaki przycisk ;-)

Witam wszystkich, jestem z Minska Mazowieckiego, mam 31 lat i interesuje mnie fotografia w IR.
    Pozdrawiam.
    The sun has cast its final rays over the Norther Skies. Darkness has come...

Witam wszystkich!
    Jestem z Opola.
    Moje aparaty to, Canon 5d mark II i 1D mark IV.
    Pozdrawiam Starych Wyjadaczy tego forum!

Miasto
    UK

Witam i pozdrawiam wszystkich uczestników forum, mieszkam w UK i od dłuższego już czasu podgladam co tu w fotografii piszczy i nie wychylam sie z postami bo narazie przynajmniej nie mam z czym.
    Moja aparatownia to: 50D i trzy tanie szkiełka - C50 1.8, C28-135, Sigma 18-50 i Finepix HS-20.
    Jak do tej pory fotografia w moim życiu miała charakter napadowy z częstszymi bądź rzadszymi nawrotami. Oglądając efekty moich pstryków często zadawałem sobie pytanie - po co ja to zdjęcie właściwie zrobiłem, teraz co raz częściej zadaje sobie podobne pytanie ale przed naciśnięciem spustu migawki.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Witamy wszystkich serdecznie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

inkayon
    Guest

Cześć

Czołem wszystkim użytkownikom. Jestem sobie amatorem; fotografią nie zajmuję się dla pieniędzy. Zainteresowanie od dziecka, aktywnie od roku z okładem. Inspiracje z dzieciństwa - Sieff (ach te akty:P), Saudek, inspiracje obecne - Cartier-Bresson (oho!

Pozdrawiam pozostałych pasjonatów

bartollek1
    Guest

Witam. Mam 17 lat, fotografia jest moją pasją. Mam nadzieję, żę rozwinę swoje umiejętności po dołączeniu do Was

Uzależniony

Cześć, mam na imię Robert. Zajmuję się nie tyle fotografią, co astrofotografią, ale fotki wykonuję dwoma Canonami, więc dziś zarejestrowałem się na tym właśnie forum.

Pozdrawiam

Strona 141 z 183 PierwszyPierwszy ... 4191131139140141142143151 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów