dzień dobry, chyba już tu kiedyś byłem. a może tylko czytałem forum w czasach kiedy używałem cyfrówki canona. jakieś 5 lat temu.
p.
dzień dobry, chyba już tu kiedyś byłem. a może tylko czytałem forum w czasach kiedy używałem cyfrówki canona. jakieś 5 lat temu.
p.
Witam WszystkichDopiero co znalazłam to forum z czego jestem niezmiernie zadowolona. Fotografią zajmuje się/interesuje/fascynuje od 2007 roku kiedy to będąc całkowitym laikiem zaczęłam współprace ze studiem fotograficznym i mi się spodobało. Nadal jestem laikiem, chyba już zawsze będę
![]()
Lubię fotografować dzieciaki w każdym wieku.
Cóż więcej, mieszkam sobie od niedawna na śląsku, a liczę sobie 18 lat + 10 lat doświadczenia
Pozdrawiam Wszystkich![]()
Witam
Witamy swiatecznie Akasza & mietla1 na forum CB.
Witam wszystkich na Forum
zaczynam z Canon EOS 650D+18-135 IS przygodę z fotografią .
Witaj irek6311 milej przygody z fotografia w 2013 i nie tylko![]()
Również witam wszystkich!
Na forum zaglądałem już od dawna, więc postanowiłem się zarejestrować
Pstrykam amatorsko, do niedawna SONY A300 + obiektywy M42, zaś od niedawna Canon 5D + 50mm 1,4.
Mam nadzieję, że dużo się nauczę od Was... i może będę w stanie udzielać się na tym forum troszkę![]()
Ostatnio edytowane przez Heaven ; 04-01-2013 o 00:21
Serdecznie witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów![]()
Witam wszystkich entuzjastów foto. Jestem amatorem z ambicjami na semi pro. Niedawno zmienilem literke z N na C ale nie jestem fanem żadnej marki. Mam też niewielkie doświadczenie z fotografią tradycyjną. W porównaniu do konkurencyjnych forów CB wyróżnia się poziomem dyskusji (nie tylko merytorycznie). Dlatego dołączyłem. Liczę na pomoc jako względnie początkujący i mam nadzieje że wniosę coś od siebie.
Od jakiegoś czasu czytam forum, a przywitać sie należy
Pozdrawiam serdecznie i liczę na Waszą pomoc