Strona 136 z 183 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 351 do 1 360 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Początki nałogu Awatar RadOs41
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Witajcie na CB - chociaż od pewnego czasu jestem już zarejestrowany i kilka postów namazałem. Mam na imię Radek, lokalizacja Radom.
    CB wolnymi chwilami staram się czytać, i co pewien czas coś ciekawego dowiaduję się. Fotografią "zajmuje się" od ponad 30-tu lat, ale cały czas zupełnie amatorsko i z niewielkimi przerwami. W tym czasie miałem okazje zapoznać się z kilkoma korpusami (smiena, strat, praktiki, zenity i od ponad 10-ciu lat różne canony). Od jakiegoś czasu zbieram się (jak sójka za morze), aby uporządkować swoje zdjęcia cyfrowe i może umieścić je na jakimś portalu, ale brak czasu. Do tej pory mam tylko tony zdjęć papierowych, także te cyfrowe przerabiam na papier. Chociaż w ostatnich tygodniach zrobiłem już pewne postępy. Przejrzałem kilkanaście tys. zdjęć i zacząłem wybierać te, które można by pokazać "światu".
    Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów - Radek
    Trochę gratów i nieco innych szpargałów...

Dopiero zaczyna Awatar Pichu
    Miasto
    UK

Domyślnie

To i ja się przywitam jako świeży użytkownik tego forum. WITOJCIE Canonierzy!!!
    Canon EOS 500D, Canon EF-S 18-55mm II, Canon EF-S 55-250mm IS, Canon EF 50mm 1.4 USM, Tamron SP AF 90mm f/2.8 Di 1:1 Macro, YN-565EX

Uzicks
    Guest

Domyślnie

Również jako nowy użytkownik tego forum chciałbym się serdecznie przywitać, a więc Witajcie .

Pozdro...

Dopiero zaczyna Awatar fj_mike
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Witam.
    Nazywam się Michał, jestem z Gdyni.
    Fotograf amator (z przewagą na amator).

PanJakubek
    Guest

Domyślnie

Jako że wypadało by się przywitać to się przywituję :>

Awatar kamil118
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dzień Dobry. Na forum jestem od niedawna, sprzęt też posiadam od jakichś 3 miesięcy, więc proszę o łagodne ocenianie ewentualnych fotek wrzuconych tutaj;-)
    Puszka 500d || Kit 18-55 || sigma 17-70 || canon 55-250 IS II || Helios 44-2 58mm ||

Miasto
    Kraków/Székesfehérvár

Domyślnie Witam

Chciałem sie tylko przywitać, nie wiem czy tu - ale cóż jestem nowym użytkownikiem zarówno tego forum jak i systemu Canon.

Pozdrawiam
    Fotografia to pył wieczności...

Domyślnie

Witam drodzy Canonierzy, mam na imię Rafał i pochodzę z Włocławka
    Jestem świeżo po skompletowaniu studia więc na pewno niedługo będzie można obejrzeć pierwsze owoce mojej pracy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Skierniewice

Domyślnie

Witam, od kilku miesięcy jestem zarejestrowany, ale dotychczas działałem jako uczeń łaknący wiedzy, pilnie śledzący przekazywane na forum wiadomości. Fotografia zaimuję się wyłącznie amatorsko od 20 lat. Od 15 w systemie canona, przez 10 lat używałem Canona EOS IX - świetny aparacik, dotychczas działa, ale trudno już o filmy. Następny był Canon 400D, a aktualnie Canon 7D + dodatki.

Awatar Victor
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie Witam urzytkowników CB

Mam na imię Michał i mieszkam w Gliwicach i od niedawna znowu zostałem Canonierem. :eek:

Strona 136 z 183 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138146 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów