Strona 135 z 181 PierwszyPierwszy ... 3585125133134135136137145 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 341 do 1 350 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Mieszany widok

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To i ja się też przywitam. Witam!

A teraz kilka słów o mnie Fotografią się nie zajmuje zawodowo a chciałbym, natomiast początki swoje upatruje w pierwszej połowie lat 90tych zeszłego wieku. Było to wtedy gdy byłem na tyle duży, żeby podbierać Tacie Praktice L2 z podpiętym Zeissem Tessarem 50mm f2.8 (oczywiście DDR). Następnie długo długo nic aż pojawiła się Alfa Sonego a teraz po tym jak Sony przechodzi na półlustro po przeczytaniu wielu forów i innych tego rodzaju grup dyskusyjnych i własnych z dzieciństwa doświadczeń postanowiłem dołączyć do tego zacnego grona posiadaczy sprzętu marki Canon. Aktualnie nie jest jeszcze super luxus ale od czegoś trzeba przecież zacząć wiec zaczynam od 7D z grypą pionową; 24-105 f4; 85 f1.8 a w najbliższej przyszłości zamiar jest na 100 f2.8 i fisha 8mm f3.5 Samyanga (miałem takiego przy Sonym i powiem szczerze, że na mnie zrobił ogromne wrażenie dlatego nie zmieniam upodobań bo jak kazdy wie lepsze jest wrogiem dobrego )

To chyba tyle z mojej strony a i oczywiście proszę o wyrozumiałość jeżeli będę się czasami pytał o rzeczy oczywiste ale jestem nowy w systemie i jeszcze do kilku spraw będę pewnie musiał się przyzwyczaić.

Pozdrawiam Serdecznie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

czesc

amirez
    Guest

Domyślnie

Witam!
    ------------------------
    Amator, belfer od komputerów, ze stajni żółtego
    Chciałem uprzejmie się przywitać z profi forumowiczami z Canon-board.info.

wojtecki
    Guest

Domyślnie

Witam
    właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem Canona 300D + Tamron 28-300mm f3,5-6,3
    wcześniej miałem małpkę panasonica FZ8

myster
    Guest

Domyślnie

Witam
    mam na imię Michał, znajomi mówią mi myster. Dobiegam trzydziestki i zainteresowanie fotografia wyszło mi jakieś dwa, trzy lata temu. Kiedyś też trochę się bawiłem, ale tak naprawdę nie było na to kasy. Teraz tez jej zbyt dużo nie ma, :razz: ale zawsze na jakieś zabawki starczy
    Czytam to forum dłuższy czas, niedawno się zarejestrowałem.
    Mam od roku eos350, teraz od kilku tygodni doszedł też eos400.
    Przesiadka z Fuji s5700
    Mieszkam od kilku lat w Anglii
    Interesuje się również motocyklami i komputerami

Pozdrawiam

Miasto
    Łódź

Domyślnie Dzień dobry

Witam!
    Zaglądam tutaj od pewnego czasu, ale dzisiaj postanowiłem się zarejestrować. Fotografuję Canonem 600D z obiektywem typu kit. Bardzo lubię to robić i mam nadzieję szybko nauczyć się - także dzięki temu forum - dużo ważnych rzeczy.

Początki nałogu Awatar Marv84
    Miasto
    Gorlice

Domyślnie

Witam wszystkich
    Fotografuje tym co w opisie na terenie małopolski.
    L

Miasto
    gdańsk

Domyślnie

Witajcie. Mam nadzieję że będąc tu z wami poczytam sobie troszkę i nauczę się robić zdjęcia a nie zwykłe pstryki. Nie mam kasy na kurs niestety ale dam radę.

Dopiero zaczyna Awatar cichy1983
    Miasto
    płock

Domyślnie

to może i ja się przywitam nie wiedziałem że tu taki wątek jest
    dużo chęci mało jeszcze umiejętności...

Domyślnie

To i my się przywitamy.

Miłość do fotografi od kilku lat, od niedawna posiadacze Canona 7D, dlatego zawitaliśmy na to forum

Pozdrawiamy
    A&B

Strona 135 z 181 PierwszyPierwszy ... 3585125133134135136137145 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów