Strona 129 z 183 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129130131139179 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 281 do 1 290 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Awatar Keto_dg
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Witam,
    czytam Was od dawna a od grudnia (miesiąca przejścia na jasną stronę mocy) obiecuję sobie się w końcu zarejestrować Więc JESTEM

O sobie - wiek przedkryzysowy (29 lat), żona TAK, dzieci TAK 1 szt - 3 letni ziomal który zaczyna już trzymać prosto aparat w kadrze

Posiadany sprzęt - Canon 7D i kilka słoików
    Wcześniej Olympus user DarkSide

Co robię: pracuje w branży foto i udzielam się w firmie małżonki (tak, pracuję pod kobietą ale w wielu kwestiach jest to przyjemne ;P ) generalnie foty, foty, foty ...

Mam nadzieję, że się komuś przydam, nie będę spamował, zadawał lamerskich pytań i będzie miło

Pozdrawiam
    --------------------------------------------

EOS 50D / Tamcio 2.8 17-50 / samyang 8mm / 50 1,8
    EOS 10D after IR conversion

Domyślnie

Witam wszystkich pasjonatow fotografii.

Domyślnie

Witam wszystkich! Po latach prób z Minoltą i Sony wróciłem na łono ( kiedyś był analogowy EOS 100 a potem G6 nabyłem 7D ( aktualnie płaczę za nią bo w serwisie z powodu czarnej kropki na matówce. I dwa pierwsze szkła ( trzecie od analoga Z tą zmianą mam nadzieję na przełom twórczy ( co bedzie łatwe bo twórczości przedtem też specjalnie nie było... miło mi że tu jestem i mam nadzieję zamęczać Was pytaniami i swoimi wrażeniami z każdej udanej a zwłaszcza nieudanej " Kanonady" pozdrawiam Zbyszek

IwoR
    Guest

Domyślnie Powitanie

Witam grono forumowiczów,
    czytałem CB od kilku lat a od dzisiaj focę Canonem, ale teraz muszę iść go opić

Pozdro!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Witamy, witamy .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar Eddie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzień dobry.
    Nie pierwszy raz tutaj, użytkownik zarejestrowany bodaj w 2005 roku. Własny wątek ze zdjęciami (część "wyparowała") jeszcze z dawnych czasów.
    Po kilku latach i zmianie stajni odświeżam swoją obecność na tym forum.

Pozdrawiam!

Miasto
    BIAŁYSTOK

Domyślnie

Witam wszystkich użytkownikó forum!
    Przygodę z fotografią zacząłęm jakiś rok temu zarzucając swoje dotychczasowe hobby, wędkarstwo. Dwójka małych dzieci sprawiła że nie mogłem sobie darować wielu straconych chwil z pociechami. Dzięki fotografii jestem po prostu bliżej rodziny.
    Na forum zarejestrowałem się po to aby się uczyć i podziwiać:-D.

Domyślnie

Witam, wszystkich canonierów, mam nim zamiar również zostać jeszcze w tym tygodniu poprzez zanabycie 5DmII.
    Przesiadam się tu z KKm-u(bagnet typu A), może nie dokońca przesiadam bo pozbyłem się tylko narazie A700tki z kilkoma szkłami , zostawiłem sobie jednak analogową Minoltę 7000.Mam zamiar nie pitolić Wam tu za dużo, za to dużo widzę do przeczytania i nauczenia się w obcowaniu z

Miasto
    Edinburgh

Domyślnie

Witam na forum . Jestem nowym uzytkownikiem jak i nowym posiadaczem lustrzanki. Dzisiaj zakupilem jako moj pierwszy tego typu aparat Canon 550D +18-55 Lens. Nie wiem czy dobry wybor czy nie ale co tam jak narazie jestem zadowolony. I jesli ktos ma ochotw wytlumaczyc mi co i jak to serdecznie zapraszam na PW

Strona 129 z 183 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129130131139179 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów