Siema
Siema
Wita wszystkich
Fotografią interesuję się około 2lat , początkowo przygodę rozpoczynałem z Nikonem D40 ale doszedłem do wniosku że był to zły wybór (sam aparat jak i system).Teraz gdy bardziej na spokojnie przeglądam ofertę Canona jestem pewien że to jest TO! W planach na ten rok jest 40D+grip+50/1.8 II i jakieś pierdoły jak torba itp. Pozdrawiam wszystkich Kamil
sd as xxx ddddfff ddd
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
przpraszam za powyższy post
Chciałem się przywitać - fotografię poznawał na smjenie m8- pierwsza klisza naświetlona w czasie imprezy po komunii na której ją dostałem
Później .... długo długo nic i dopiero cyfrówki wróciły mi zapał do fotografii.
Tak więc witajcie
Ostatnio edytowane przez karlito3 ; 24-01-2011 o 23:57 Powód: Automerged Doublepost
witam, zacząłem i jestem z żółtego systemu;
mam przyjaciół w żółtym i czerwonym systemie :grin:
mamy duuuużo zabawy przy wspólnym robieniu zdjęć :cool:
zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ uważam, że zarówno na TYM, jak i żółtym forum, znajdę wiele wartościowych informacji na temat radości i technik fotografowania;
WIELKIE podziękowania dla: Jarka Jaworskiego, jak i dla stiga (na żółto); pomagają mi odkrywać świat fotografii :smile:
FOTOGRAFIA & WIEDZA RULEZ PONAD PODZIAŁAMI :cool::-P :cool:
mam nadzieję, że pomożecie mi lepiej zrozumieć świat fotografii :-D
pozdrawiam :-D
Witam wszystkich serdecznie
Już trochę tu jestem, więc najwyższy czas się przywitać![]()
witam jestem dawid i jestem fotoholikiem
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---