Witam!
Cześć, jestem szczesliwym posiadaczem 350d od trzech tygodni, wczesniej byly jakies kompakty i analogowy sprzet Zenita. Mam nadzieje ze dzieki temu forum dowiem sie jeszcze wielu rzeczy procz tych ktore juz wiem. Sprzet narazie niejest najwyzszej klasy ale wydaje mi sie ze na poczatek wystarczy. Pozdrawiam![]()
Witam,
Interesuje sie fotografia od 4 lat. Lustrzanke mam od dwóch. Najpierw EOS 400D, od roku 50D. Pół roku temu poszedlem na kurs fotograficzny od podstaw (w sumie 24 godziny) - bardzo polecam ! Aktualnie chciałbym sie zanurzyć w makro.
Flagus
-----------------------------------------------
C 5Dmk2; C EF 24-105mm f/4L IS USM;C SpeedLite 430EX
Velbon Sherpa 600R+glowica PH-157Q;Kata D-3N1-30
Witam,
W fotografię "bawię" się od ponad 20 lat.
Najpierw analogowa z pełną ciemnią teraz po podrośnięciu pociech mogę wrócić do przyjemności ale już cyfrowo.
Ostatnio dorobiłem się nieco lepszego sprzętu 500D + kit i Sigma 80-300 APO.
Dzięki forum mam nadzieję zdobyć trochę wiedzy o "cyfrowej".
Pozdrawiam z Warszawy
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów![]()
Witam i ja.
Ja to 46 letni amator fotografujący głównie rodzinke,rodzinne spotkania świąteczne i spotkania w gronie przyjaciół NK. NK bardzo rozwinęła sie u nas Na portalu mamy kilkanaście tysięcy postów.Trzymamy sie w kilkanaście osłób ,spotykamy ,imprezujemy i robimy wycieczki
Ja to wszystko staram sie udokumentować fotograficznie
Mieszkam w Warszawie
Dużo czytam postów na tym forum zdobywając wiedze.
Jestem człowiekiem nastawionym pokojowo, wiec ostrzegam,że nie warto ze mną zadzierać.Zwykła strata czasu.
Pozdrawiam
ZaawansowanyAMATOR! ! ! NIE FANATYK !!!
2x dSLR (Canon)
Witam,
jestem już od dłuższego czasu na CB, ale dopiero teraz coś tam zacznę skrobać od siebie.
Chciałbym w Waszym gronie rozwinąć trochę swoje umiejętności z dziedziny fotografii - pasjonuję się tym od dawna, ale jakoś nie było okazji tej pasji rozwijać. Może teraz przyszedł na to czas i mam nadzieję, że dzięki obecności tutaj będę mógł to robić w miarę swoich możliwości.
Witam wszyskich na forum
Mam na imię Przemek
26 lat
Warszawa
bez więkrzych nałogów
uwielbiam robić zdjęcia czym popadnie,
najchętniej spał bym z aparatem.
Zona jak chciała odpocząć od mua
to pozwoliła kupić nową puszkę
forum śledzę od jakiegoś czasu
głównie w pracy
pozdrawiam wszystkich na forum
a jako amator będę potrzebował porad i podpowiedzi.
''Nowy dzień szansę na wygraną wciąż powiększa''
7d + coś tam i duże chęci...