Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
To ja sie powtorze bo poprzedni watek zjadlo: Super pomysl, wykonanie mistrzowskie, jedyna rzecz ktora zwrocila moja uwage to brak aktorstwa ze strony panny mlodej w scenie na dachu. Sprzedaje lokcia zuemu misiowi z raczej nieadekwatnym do sytuacji stoickim spokojem i blogim wyrazem twarzy.
Genialne !!!!
Dla mnie do bani jest podane. Zamieszczone jest jak zdjęcia a nie jak książka. Trzeba się domyślać, która strona jest lewa, a która prawa a zdjęcia pocięte. Lepiej by było zapodać rozkładówkami. I ta czarna apla może i dobra dla kina do ślubnej opowieści mi nie leży. A opowieść jak opowieść, może być.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Gdybym dał rozkładówkami nic by nie było widać, za małe by to było.
No masz pomysły) Ciekawe jak ogląda się takie zdjęcia po 20 latach małżeństwa...:]
najtańsze lustro Canona
Rewelka,nietuzinkowa sesja)
Świetny pomysł, bardzo oryginalny! Ja to kupuję!
Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS
Graj!