Pokaż wyniki od 61 do 70 z 76

Wątek: Webinaria z obróbki zdjęć w Photoshopie po Polsku

Widok wątkowy

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cyberek Zobacz posta
    ..... Jeszcze niedawno byłem w podobnej pozycji jak Ty - na forum to coś komuś podpowiem, pomogę itp, ale postanowiłem zrobić coś więcej....
    Piszesz o tym tutaj forum? I o swoim jednym (słownie jednym) poście? Dokładnie tym jednym: ? http://www.canon-board.info/showpost...7&postcount=15
    Proszę nie żartuj.

Możesz przyjąć za pewnik, że się do pomysłu pobierania kasy za webinaria nie dam przekonać. Tak samo jak się nie dam przekonać do "zakazu" nagrywania. W związku z tym odpadam z Twojego kręgu.

W sprawach ogólnych i biznesowych to:

- wszyscy, którzy chcą zarobić na nauczaniu innych udostępniają nieodpłatne "reklamówki" i wręcz namawiają do ich rozpowszechniania.

- chodzi nie tylko o "czyste techniki" ale o minimalną poprawność tego co się pokazuje. Technika w celu spłodzenia koszmarka jakoś mało do mnie przemawia.

EDIT: Jeszcze dodam

Cytat Zamieszczone przez Cyberek Zobacz posta
    ...
    Cały czas mam dziwne wrażenie że w tym kraju sporo osób uważa, że wszystko należy im się za darmo, i to na dodatek na ich warunkach.
    Mylisz pojęcia. Sam zapowiedziałeś, że to coś będzie płatne a wówczas to już zdecydowanie na warunkach tego, który za to płaci.
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 18-11-2009 o 14:14

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów