1. Do Modów - proponuję połączyć wątki o webinarium w jeden. Zakładanie co rusz nowego to chyba nawet niezgodne z regulaminem.
2. Przykład ze zdjęciem - hmmmmmmm... sorry, z pełnym szacunkiem do kogoś komu chce się coś pokazać ale zdjęcie po prawej jest złe. PoPSute. To oczywiście moje osobiste zdanie. Śmiem twierdzić, że temu zdjęciu potrzeba tylko trochę poprawienia kontrastu, drobnego lokalnego podostrzenia a przepały (pomimo tego, że tam jest coś na poziomie 250,250,250 to to SĄ JUŻ PRZEPAŁY) są nazbyt wyraźne. Wręcz niszczące - choć rozumiemn, że po 5 godzinach obróbki człowiek nie jest w stanie popatrzeć krytycznie na efekty pitolenia zdjęcia.
3. Nagrywanie w sieci. Sorry ale znowu mam odmienne zdanie. Mam prawo sobie nagrać audycje radiową, telewizyjną. Mam prawo sobie nagrać i webinarium. To jest upublicznione i nikomu nic do tego czy ja se to nagram czy nie. Nie mam prawa tego ROZPOWSZECHNIAĆ ale nagrywać jak najbardziej mam pełne prawo (tak samo mogę sobie zapisać czy wydrukować stronę www z interesującą mnie treścią). Mogę sobie, dla własnych potrzeb odtwarzać do woli - książkę czy notatki z wykładów mogę czytać wiele razy. Książkę mogę pożyczyć koledze. Notatki z wykładów też. Tak długo, jak długo nie czerpię z tego korzyści majątkowych nie popełniam przestępstwa. Webinarium jest nieodpłatne więc w czym rzecz? A może powinienem zażądać od Hazana tantiem za moje artykuliki w Tips & Tricks? Przecież to byłoby co najmniej śmieszne jeśli nie wręcz idiotyczne.