Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 76

Wątek: Webinaria z obróbki zdjęć w Photoshopie po Polsku

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cyberek Zobacz posta
    dinderi - jest malutki problem w proponowanych przez Ciebie narzędziach - one są na PC, a seminarium będzie przeprowadzone na Mac'u.
    Cały czas rozważam jednak możliwość nagrania, natomiast używając legalnego oprogramowania, co jest jak by wymogiem przy pracy którą wykonuję i na sprzęcie którego używam. Samo oprogramowanie do prowadzenia webinarium pozwala na nagranie całości, jakość jest tylko trochę gorsza. Obawiam się jednak faktu, iż dostęp do wersji nagranej (link na jakims megaupload) sprawi, ze więcej będzie chętnych do jego pobrania niz uczestnictwa w prezentacji na żywo.
    Tak czy inaczej, jeśli pojawią się jakieś*niejasności, przewidziany jest czas na pytania i ich wyjaśnienie.
    Miałem bardziej na myśli, że można zarejestrować na komputerze będącym po stronie widza, nie nadającego Dla mnie to o tyle cenne, że w sposób nieprzewidywalny potrafię wyjechac na kilka dni z domu, co może sie niestety zdarzyć również 10.11
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Z uwagi na fakt, iż ogłoszenie pojawiło się na kilku forach, i odpowiadanie na pytania w wielu miejscach na raz jest uciążliwe, dla projektu została przygotowana szybka strona informacyjna.
    http://photoshoptricks.pl
    Pod informacją o Webinarium można zostawiać komentarze i pytania. Zapraszamy do tej formy komunikacji.

Ps.
    dinderi - prosił bym, abyś usunął informację o możliwościach technicznych i programach. Chciałbym uniknąć sytuacji, w której webinarium będzie nagrywane i w przyszłości ewentualnie rozpowszechniane bez zgody autorów czy prezenterów. Mam nadzieję, że rozumiesz i że nie jest to problem.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cyberek Zobacz posta
    dinderi - prosił bym, abyś usunął informację o możliwościach technicznych i programach. Chciałbym uniknąć sytuacji, w której webinarium będzie nagrywane i w przyszłości ewentualnie rozpowszechniane bez zgody autorów czy prezenterów. Mam nadzieję, że rozumiesz i że nie jest to problem.
    Poproszę zatem moderatora o usunięcie moich postów na ten temat.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dinderi - dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam.

Bywalec Awatar maki1000
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

jestem niby już zalogowany ale coś nie za bardzo rozumię "lektorkę" która coś mówi po angielsku

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Pozostało niecałe 30 minut na rejestrację i dołączenie do seminarium. Zapraszam.

Początki nałogu Awatar crater

Domyślnie

lektorka mowi ze webinarmium wkrotce sie zacznie - prosze pozostac na linii ;P

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

I jak wrazenia?
    Ja mialam problemy z zalogowaniem

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja byłem zapisany, niestety obowiązki nie pozwoliły mi wziąć udziału. Też się chętnie dowiem, co straciłem.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

W sumie takie wprowadzenie do obrobki zdjec, maskowanie, troche o smart objectach, o sposobach zaznaczania elementow na podstawie roznych narzedzi, o trybie mieszania soft light, i co dzieki niemu mozna uzyskac. O inwazyjnosci/nie inwazyjnosci danych narzedzi w stosunku do zdjecia. I jeszcze pare innych rzeczy o ktorych pewnie nie pamietam Ogolnie fajnie posluchac, popatrzec, zadac pytanie, dowiedziec sie czegos nowego, lub dowiedziec sie czegos co sie wie ale w inny sposob :wink:

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów