Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 76 z 76

Wątek: Webinaria z obróbki zdjęć w Photoshopie po Polsku

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Vitez - napisałem, nawet gdzieś tutaj, że do czasu możliwości finansowania projektu z innego źródła, webinaria będą darmowe. Ale zakładając, że nie mogę sobie pozwolić aktualnie na wydawanie ponad 4k zł jednorazowo bądź około 400zł.
    /miesiąc na oprogramowanie, jeżeli aktualne źródło fundowania projektu wygaśnie, będę musiał rozważyć inne możliwości. Stąd informacja na webinarium, iż kolejne webinaria (nie podałem że od najbliższego) mogą być płatne, i kilka pytań*do uczestników, czy w ogóle byli by chętni zapłacić, w jakiej formie, jakie kwoty. Jeśli nie wierzysz, zapytaj o szczegóły gervee, być może źle mnie zrozumiał, bądź nieprecyzyjnie się wyraził.

Ps. Jeszcze raz proszę o zmianę tematu na oryginalny. Jeśli/kiedy webinaria będą płatne założę osobny wątek (ten dotyczy darmowych, tych które się odbyły i będą się miały odbyć).

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Udało mi się namówić Karola Smoderka na poprowadzenie darmowego webinarium (trochę więcej informacji tutaj: http://www.forum.photoshoptricks.pl/...c.php?f=4&t=17)

Teraz pytanie, czy osoby zainteresowane, mogły by tutaj, bądź w wątku dotyczących dni i godzin webinariów wypowiedzieć się, czy niedziela 29go listopada około godziny 19 była by dobrym dniem i czasem?

Możecie też tutaj pisać .

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Dla mnie idealna godzina jak i dzień
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witajcie. Po pokonaniu ostatnich problemów technicznych wracamy z projektem Photoshop Tricks. Specjalnie dla tych, którzy nie mieli czasu, a chcieli by obejrzeć jak to wszystko wygląda, przygotowaliśmy powtórkę do obejrzenia na stronie projektu:
    http://photoshoptricks.pl
    Zapraszamy do dyskusji na stronie projektu oraz forum projektowym.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

O i się wychyliłeś że masz dwa wątki na prawie ten sam temat (usunąłem tamten duplikat). Coraz bardziej zaczynam wyczuwać swądek spamu ??: .

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Vitez - dzięki za zmianę tematu - teraz faktycznie 2 wątek był zbędny.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów