Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 76

Wątek: Webinaria z obróbki zdjęć w Photoshopie po Polsku

Coś już napisał
    Miasto
    Dublin

Domyślnie

super pomysl
    Canon 6D / Canon135L / Sigma 35Art/ Sigma 85 Art

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cyberek Zobacz posta
    ..... Mnie osobiście było by poprostu głupio pisać w ten sposób......
    No i tu się właśnie różnimy. Mnie nie jest głupio pisać co myślę o poziomie obróbki na zaprezentowanym przykładzie. Dla mnie jest ona po prostu nieudolna, zła i do bani... Mam prawo tak myśleć i mam prawo do krytyki zwłaszcza, że chcesz uczyć innych. Pierwszy przykład, ten z pierwszego webinarium nie był wiele lepszy - tak "przy okazji".

Zakaz nagrywania? Sorry ale po mojemu jest bez sensu. Chyba, że sam chcesz nagrywać a potem sprzedawać to innym. Był (nie wiem być może jeszcze jest) taki ktoś w Polsce kto sprzedawał swoje "kursy" na płytkach. Niestety poziom był żałosny więc zmilczę nazwę tego czegoś.

Proszenie o nienagrywanie w sieci zwykle odnosi odwrotny skutek. Wszyscy równo nagrywają.

Nie obawiaj się ja nie będę nagrywał jako, że i uczestniczył w tych "kursach" nie będę.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Zakaz nagrywania? Sorry ale po mojemu jest bez sensu. Chyba, że sam chcesz nagrywać a potem sprzedawać to innym. Był (nie wiem być może jeszcze jest) taki ktoś w Polsce kto sprzedawał swoje "kursy" na płytkach. Niestety poziom był żałosny więc zmilczę nazwę tego czegoś.

Proszenie o nienagrywanie w sieci zwykle odnosi odwrotny skutek. Wszyscy równo nagrywają.

Nie obawiaj się ja nie będę nagrywał jako, że i uczestniczył w tych "kursach" nie będę.
    Też uważam to za kuriozum (zakaz nagrywania) ... a jako, że jestem przyłączony do tego webinarium to właśnie usłyszałem to na własne uszy. Do tego delikatna reklama przed wstępem . Pojawiła się też zapowiedź, że kolejne webinaria będą płatne.
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Początki nałogu Awatar crater

Domyślnie

gervee - na wszelkich forach zagranicznych takie wlasnie webinaria sa jak najbardziej platne. po pierwsze primo - kwestia opalcaenia kosztow aplikacji (to co cyberek mowil i pisal jest niestety ogromny koszt - znam z autopsji ale w firmie) a co do drugiej kwestii to patrzac na zagramaniczne fora - po czesci jest to podziekoowanie finanoswe dla autora - trzeba byc bardoz naiwnym w dzisiejszych czasach by ulegac wrazeniu ze za darmo mozna wszystko

oczywiscie to moje osobiste zdanie, ktore moze nie miec pokrycia w rzeczywistosci

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Czy kurs skończył się przed czasem czy tylko mnie wywaliło i nie mogę wejść na stronę?

Miasto
    Kraków

Domyślnie

To skąd mowa o "projekcie", "chęci zrobienia coś dla społeczności internetowej" itp? Tak na bieżąco ... minęło 45 minut webinarium i jak dotąd tylko Healing Brush z Photoshopa został użyty a po drodze padł dźwięk/padło webinarium ... no to jak na chęci zarabiania na tym to trochę za dużo.

Domyślnie

gervee mam wrazenie ze jestes zbyt sceptycznie nastawiony do tego pomyslu. Mysle ze kwestia padu systemu nie jest zalezna raczej od autora.

@Husky - za chwile powinna sie pojawic informacja na stonie projektu z nowym linkiem do webinarium

edit: dziala pod poprzednim linkiem
    Ostatnio edytowane przez crater ; 14-11-2009 o 23:46

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crater Zobacz posta
    gervee mam wrazenie ze jestes zbyt sceptycznie nastawiony do tego pomyslu. Mysle ze kwestia padu systemu nie jest zalezna raczej od autora.

@Husky - za chwile powinna sie pojawic informacja na stonie projektu z nowym linkiem do webinarium
    Z ciekawości przyłączyłem się, żeby zobaczyć coś nowego? dobrego? chciałem się czegoś nauczyć? Jak na razie lanie wody i marnowanie czasu .... 50 minut mało związane z tematem webinarium. Mało rzeczowości ...

Domyślnie

gervee - chyba nie oczekiwales ze nagle uslyszysz rzeczy tak jak bys poraz pierwszy usiadl do szopa... tutja liczy sie umiejetnosc wylapania drobnych sztuczek

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gervee Zobacz posta
    To skąd mowa o "projekcie", "chęci zrobienia coś dla społeczności internetowej" itp?
    Jedno nie wyklucza drugiego. Można coś zrobić dla społeczności i na tym trochę zarobić. Co w tym złego?

Zakaz nagrywania - no cóż, Autorowi sugeruję to jeszcze przemyśleć, bo taki zakaz i tak jest pusty. Proponuję zmienić na zakaz rozpowszechniania zarejestrowanego materiału. To przynajmniej znajduje jakieś pokrycie w prawie autorskim.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów