nie samo zdjecie zachwyca.. ale to, ze on tam byl.. ze widziali ze ma taaaaaaaaaaaaakie pamiatki jak wlasnie te zdjecia...
nie samo zdjecie zachwyca.. ale to, ze on tam byl.. ze widziali ze ma taaaaaaaaaaaaakie pamiatki jak wlasnie te zdjecia...
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
niestety popelnilem ten sam blad to vitez i wlazlem tam......nie no ciezko cos zrobic w oliwskim zoo w gdansku![]()
kuwa ma kolo oko powaga
http://www.pbase.com/alex_beb/image/49249953
Nikon D100
1/80s f/4.0 at 400.0mm
nice
Coz,zdjecia czy z Nikona,czy z Canona...co za roznica?Podniecac sie tym,ze ktos gdzies byl.Byl i co z tego?My jestesmy tu.Tu tez jest oryginalny swiat dla tych co mieszkaja tam.Sztuka jest pokazac nasz swiat im tak,jak oni pokazuja nam swoj.
Biadolic,ze sie nie ma taty Gudzowatego(starego) mozna.Gudzowaty nie umie robic zdjec i nic mu nie pomoze galeria na "Adolf Hitler Platz"Wiem,wiem,nagroda na World Press Photo itd.Uczestniczylem w wielu konkursach,wiec nie chce mi sie gadac na ten temat.Najgorsze jest to,ze naprawde wiele interesujacych zdjec nigdy nie weszlo na "sciany"w tym,czy podobnych konkursach.
Wy robicie gorsze zdjecia?Bzdura!Trzeba wierzyc we wlasne mozliwosci,a nie martwic sie co kto inny powiedzial,czy nie powiedzial o waszych dzielach.Nie ma u nas takich scenerii,krajobrazow,zwierzat?
Nie ma.Jest trudniej.Wlasnie!Gdybysmy mogli tam pojechac,to nie sztuka byloby zrobic takie powalajace na kolana zdjecie.Sztuka jest zrobic je tu "u nasz w Polszcze".
Jestesmy inteligentniejsi,wiec dano nam trudniejsze zadanie i dlatego urodzilismy sie wlasnie tutaj.Nie zapominajcie o tym...![]()
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...
Kurcze bajer. Może zamiast zbierać na obiektyw to zbierać na podróż do Afryki ach marzenie![]()
Widzilem to jakis czas temu i mam mieszane uczucia.
Glos w dyskucji, ktory sugerowal, ze po prostu taka jets Afryka i tyle i fotki robi sie tam ot tak po prostu bedac jest chyba zbyt daleko idacy.
Widzilem doskonale zdjecia Pojezierza Kaszubskiego i wcale nie byly gorsze
Niemniej sa tematy, ktore same graja
Afryka gra sama. Ameryka Poludniowa i te grube indianki pozujace na tle lamy za 1usd to tez samograj.
Czy Kaszuby to samograj...?
Cóż.... ciekawa dyskusja mogalby sie wywiazac.
A ja jednak chyle czola przed autorem.
no to tak zeby odkurzyc, bo facet sie dorobil strony www:
http://www.alexbernasconi.com/
i kurde, no dalej mi szczeka opada. mozna mu zarzucic powtarzanie, mozna marudzic, ze pewne rzeczy same graja, ale, kurcze, jak sie na chwile przestanie byc typowym Polakiem (wiecznie niezadowolonym) i pooglada to z muzyczka... no daje rade, nowielka przyjemnosc poogladania, a dla tatusiow z malymi coreczkami na kolanach to po prostu super fantastik
![]()
Dla mnie gites.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..