Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Spider Camera Holster

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie Spider Camera Holster

Fotopolis opisało nowy sposób przenoszenia sprzętu: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=9837

Nie powiem, chyba na coś takiego czekałem. Istnieją sytuacje gdy nie ma czau na zmiany szkieł, albo ze względu na syf lepiej tego nie robić. Ciekawe jak w realu coś takiego się sprawia.

Problemem może być to, że w Polsce ciężko będzie upolować taki sprzęt. Zdecydowana większośc fotopstryków nie ma takich potrzeb.

Znacie sklepy internetowe które coś takiego mogą mieć w przyszłości w ofercie? Czy raczej byłbym skazany na ebaja?

http://www.spiderholster.com/index.php#thanks
    http://www.engadget.com/2009/05/28/v...mostly-idioti/

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Tylko czekać, na odpowiedź rodzimych przemysłowców
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

oouuuu... Kolejny niezły wynalazek.
    Nie sądzę żeby był w PL w sprzedaży. MZ ibej only.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Najgorsze jest to, że materiały Spider Holster były opublikowane w maju z informacją, że produkt trafi do sprzedaży latem. Mamy zimę i w sklepach, ani na ibaju nie ma tego czegoś.

Pozostały dwie możliwości, albo cierpliwie czekać, albo wymyślić i zrobić domowym sposobem jakiś podobny patent.

Domyślnie

Średnio mi się widzi jak na polskie realia, zwłaszcza w starszym filmiku jak kobieta sobie maszeruje miastem z przypiętym aparatem do pasa - pewnie po 5 minutach w realnych warunkach nie miałaby tego aparatu. Podczas fotografowania wesela itp może i byłoby faktycznie przydatne, ale to wszystko zależy ode ceny.
    5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez h4ry Zobacz posta
    Średnio mi się widzi jak na polskie realia, zwłaszcza w starszym filmiku jak kobieta sobie maszeruje miastem z przypiętym aparatem do pasa - pewnie po 5 minutach w realnych warunkach nie miałaby tego aparatu. Podczas fotografowania wesela itp może i byłoby faktycznie przydatne, ale to wszystko zależy ode ceny.
    Prawda.
    Cena w US $109.99, czyli przewidywana w PL ~550.00PLN.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Chciałem zamówić system dla dwóch aparatów. Niestety zamówienia można zrealizować tylko poprzez stronę producenta, nikt inny tego nie sprzedaje. Niestety nie ma możliwości zamówienia za pobraniem, a do tego wysyłka za pomocą FedExa przesyłką ekonomiczną kosztuje 88$. Priorytet to 126$.

W Europie nie da się tego kupić, a z USA nie opłaca się ściągnąć bo koszt po przeliczeniu wyniesie około 800 zł. Szkoda, bo po filmach widać że sprawdza się.

Domyślnie

Na takich filmach to można pokazać że wiele rzeczy się sprawdza ;]
    5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Exclamation Spider Holster dostępny już w Polsce

Witam,

Chciałbym poinformować, że Spider Camera Holster jest już w sprzedaży w Polsce.

Zapraszam na stronę www.spiderholster.pl

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Bo ja wiem...? Taki zaczep do klamerki mocującej uchwyt... Zastanawiam się, po ilu krokach zaczął by mnie irytować aparat obijający się o biodro?
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów