Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: inkscape + wacom bamboo + vista = problem

Widok wątkowy

Bywalec Awatar Poohutch
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sprawdziłem, gimp działa jak marzenie. Gimp i inkscape w najnowszych wersjach oczywiście. Sterowniki tabletu też najnowsze. Różnica między nowymi a starymi sterownikami jest taka, że na starych wyżej opisane objawy pojawiały się od razu, a na nowych dzieje się tak po kilku minutach użytkowania.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nie mogę już edytować poprzedniego postu, więc kontynuuję tutaj. Nie bardzo wiem co to port GTK, inscape wiki nie wyjaśnia tego dość łopatologicznie jak dla mnie, a google zwracają głównie wyniki dla Mak'a.

Chętnie spróbuję tego, co Łukaszu proponowałeś, jeżeli to ma sens, w sytuacji, kiedy Gimp nie stwarza problemów. W każdym razie, jeżeli ktoś ma pomysł, chętnie go wypróbuję i dam znać co i jak. Myślę, że odpowiedź przyda się nie tylko mnie, bo widzę, że wiele osób pyta o to w sieci, ale nie udało mi się znaleźć odpowiedzi.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    oczywiście miało być "Tomaszu", a nie "Łukaszu"
    Ostatnio edytowane przez Poohutch ; 04-11-2009 o 22:48 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
    Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200

Uprawnienia umieszczania postów