Pokaż wyniki od 1 do 10 z 194

Wątek: Lampa na ślubie - światło

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Głos rozsądku. Skoro zdaniem Młodych jesteś potrzebny, to musisz tam być i koniec. Zupełnie jak ksiądz, w końcu również w tym momencie zbędny, skoro Młodzi przysięgają sami sobie.
    A zresztą co tam błysk flasha przy snopie ciągłego światła z lampy kameruna?
    Kto bardziej rozprasza, fotograf z aparatem i stałką, czy kamerun z wielkim klockiem na ramieniu i w wędkarskiej kamizelce? A może kościelny z obrączkami w sandałach i czarnych skarpetach, lub ksiądz zionący czosnkiem na pół kościoła? Tak wiem, stronniczy jestem.

Ale oni są tak zdenerwowani, że i tak niczego nie widzą. Pogadaj z jakimiś wymalowanymi ciociami, z tych co to później wszystkim tyłki obrabiają. Powiedzą Ci na jaki węzeł miałeś zawiązane sznurowadła.
    na ciocie klocie to inny temat
    no comment...

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie skóra

A ja mam pytanie czy ktoś z szanownych kolegów stosuje trick jaki zapodał Pan Janusz Body w jednej z lekcji poprawiania koloru skóry? Na marginesie jest jeden fotograf(Radek Radziszewski), który oprócz koloru skóry, kolor wg mnie doprowadził do perfekcji a co najważniejsze ten kolor trzyma na wszystkich zdjęciach. Jak dla mnie coś niesamowitego.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Uprawnienia umieszczania postów