Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: [battle] Londyn - SOHO/Halloween.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    To ciekawe dlaczego nie przymknęliście (nie pamiętam już kto) oka na battle veno-wolski-micles, gdzie ja moją konkursową fotę miałem na swoim serwerze nigdzie nie podlinkowaną i jedyna osoba z CB, która ją widziała, to wolski.
    Nie pisz w liczbie mnogiej. Battle wystawia jeden konkretny moderator, pozostali się nie wtrącają.
    Biedny micles został skrzywdzony w innym battlu, przez innego moderatora i teraz przez to tu musi potrollować... ehhh...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Co potrollować. Regulamin to regulamin i dla każdego powinien być taki sam. Nie chcę, żeby ten battle był unieważniony, piszę po prostu na przyszłość, że wartoby powiadomić usera, że zrobił źle i ma poprawić, bo takie usuwanie na pałę jest lekceważeniem ogromu pracy włożonego w przygotowanie konkursowej foty.

A wiem kogo foty są kogo wcale nie przez te rzeczy, które wymieniłem, tylko przez styl zdjęć. To widać

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Co potrollować. Regulamin to regulamin i dla każdego powinien być taki sam.
    Jest taki sam dla każdego. A to jak zostanie zinterpretowany to zależy od interpretującego moderatora. Gdy użytkownicy próbują za moderatora interpretować regulamin na zasadzie "a bo ja zostałem skrzywdzony" to już jest trollowanie.
    Dla mnie jest różnica pomiędzy nazwą pliku (w ogóle nie rozumiem po co ten punkt w regulaminie, no ale nie ja go układałem i tego Battla wystawiłem grzecznościowo) a zdjęciem już opublikowanym... ale temat krzywdzenia miclesa okrutnym Regulaminem Battle Cage to już nie na ten wątek .

Pełne uzależnienie

Domyślnie

A wiem kogo foty są kogo wcale nie przez te rzeczy, które wymieniłem, tylko przez styl zdjęć. To widać
    Kazdy ma swoj styl i foci jak mu sie podoba. Przeciez glosujesz na fotki - nie na uzytkownika. Tak wiec ..... ?

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów