Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
Czy pisząc "mogą także nam" miałeś na myśli "pomogą także nam"?
mnie się inaczej skojarzyło

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
Przeczytałem ten PR bełkot cytowany na fotopolis o "dodatkowej funkcji", nie wiem co oni mają na myśli, a tymczasem sądzę, że potrzebny jest po prostu niezależny audyt serwisu Nikona. Czy serwis Nikona spełnia jakieś sformalizowane normy jakościowe? ISO 9000:2001?
dokładnie - to papka marketingowa żeby zatkać krzykaczom usta.. zresztą wypowiedź admina forum nikona:

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
Przy okazji zalatwiania waznych spraw oddalem aparat do serwisu, odczekalem kilka godzin i odebralem czysta, mam nadzieje sprawna wciaz matryce Na miejscu spotkalem kilka osob korzystajacych z serwisu i naszego forum. Wymienilismy poklony i poglady. Bylo milo.

To na co wszyscy czekaja. Serwis. Nie zostalem uprawniony do jakiejkolwiek oficjalnej wypowiedzi w imieniu NP co jest rzecza dla wszystkich oczywista ale Konkluzja spotkania jest jasna i wynika z niej co nastepuje: Nikon Polska ma swiadomosc obecnej sytuacji i podejmie stosowne dzialania. Na ta chwile tyle ale wiem ze ta sprawa lezy tam wielu osobom na sercu. Wszystkie informacje beda przekazywane na biezaco ale juz nie za moim posrednictwem. Opinie ktorymi dziele sie z Wami sa moimi osobistymi obserwacjami i sugestimi.
.
sprawia dokładnie takie samo wrażenie - wiemy że jest niefajnie ale kiedyś będzie świetnie..