Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 70

Wątek: Nikon walczy z PolishNikonService.com

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sergiusz,
    Twoj link cos nie dziala, podam inny: http://polishnikonservice.com/en/oth...cin-zurek.html
    Pozdrawiam!

Agent Orange
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Oświeć nas jakież to rozwiązania bo nic na ten temat nie wiadomo a na FN na ten temat obowiązuje embargo

Dawno temu, po wielu naszych interwencjach, serwis NP zatrudnił dodatkowego serwisanta Serio I choć było to tylko doraźne rozwiązanie problemu, to jednak taka sytuacja miała miejsce

A co do "przynajmniej" i "bynajmniej" to fakt..zawsze mi się te dwa słowa mylą Stary, zły nawyk.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Kasa, kolego, kasa. Każda rejestracja nowego usera to unikalny zazwyczaj adres IP. Kolejny numerek, dziesiątka, setka, tysiączek aktywnych userów, ktorymi to cyferkami można przekonywać potencjalnych reklamodawców.
    Prawie dobrze, tylko bez numeru IP. Najwięksi obecnie providerzy internetu w Polsce używają najczęściej dynamicznych adresów IP, czyli nie unikalnych.
    A reklamodawcy, sponsorzy itp - patrzą po prostu na ilośc użytkowników i statystyki dziennych odsłon, nie sprawdzają numerów IP.

Btw... ciekawe czy i kiedy Nikon Polska wyśle pisemko do Hazana z żądaniem usunięcia tegoż wątku

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Nikon polska odpowiada na zarzuty

Pozdrawiam!

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Może się mylę, ale odnoszę wrażenie że nasi żółci koledzy walcząc z ich nikonowskim serwisem mogą także nam. Może Żytnia zacznie się bardziej starać w obawie, że użytkownicy Canona zrobią taką samą zadymę jak "żółci".

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Czy pisząc "mogą także nam" miałeś na myśli "pomogą także nam"?
    Przeczytałem ten PR bełkot cytowany na fotopolis o "dodatkowej funkcji", nie wiem co oni mają na myśli, a tymczasem sądzę, że potrzebny jest po prostu niezależny audyt serwisu Nikona. Czy serwis Nikona spełnia jakieś sformalizowane normy jakościowe? ISO 9000:2001?
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 03-11-2009 o 21:44

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    mnie się inaczej skojarzyło

Przeczytałem ten PR bełkot cytowany na fotopolis o "dodatkowej funkcji", nie wiem co oni mają na myśli, a tymczasem sądzę, że potrzebny jest po prostu niezależny audyt serwisu Nikona. Czy serwis Nikona spełnia jakieś sformalizowane normy jakościowe? ISO 9000:2001?
    dokładnie - to papka marketingowa żeby zatkać krzykaczom usta.. zresztą wypowiedź admina forum nikona:

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Przy okazji zalatwiania waznych spraw oddalem aparat do serwisu, odczekalem kilka godzin i odebralem czysta, mam nadzieje sprawna wciaz matryce Na miejscu spotkalem kilka osob korzystajacych z serwisu i naszego forum. Wymienilismy poklony i poglady. Bylo milo.

To na co wszyscy czekaja. Serwis. Nie zostalem uprawniony do jakiejkolwiek oficjalnej wypowiedzi w imieniu NP co jest rzecza dla wszystkich oczywista ale Konkluzja spotkania jest jasna i wynika z niej co nastepuje: Nikon Polska ma swiadomosc obecnej sytuacji i podejmie stosowne dzialania. Na ta chwile tyle ale wiem ze ta sprawa lezy tam wielu osobom na sercu. Wszystkie informacje beda przekazywane na biezaco ale juz nie za moim posrednictwem. Opinie ktorymi dziele sie z Wami sa moimi osobistymi obserwacjami i sugestimi.
    .
    sprawia dokładnie takie samo wrażenie - wiemy że jest niefajnie ale kiedyś będzie świetnie..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

"Mogą także nam pomóc". Się obciąłem o jedno słowo.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nikon Polska ma swiadomosc obecnej sytuacji i podejmie stosowne dzialania.
    Tekst zupełnie jak z przemówienia partyjnego z posiedzenia KC PZPR .

Czemu wiedziałem, że tak będzie :wink:?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

sv
    Guest

Domyślnie

Czytając co napisał admin forum nikona wzruszyłem się do łez. :-)

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów