Sergiusz,
Twoj link cos nie dziala, podam inny: http://polishnikonservice.com/en/oth...cin-zurek.html
Sergiusz,
Twoj link cos nie dziala, podam inny: http://polishnikonservice.com/en/oth...cin-zurek.html
Pozdrawiam!
Dawno temu, po wielu naszych interwencjach, serwis NP zatrudnił dodatkowego serwisantaSerio
I choć było to tylko doraźne rozwiązanie problemu, to jednak taka sytuacja miała miejsce
A co do "przynajmniej" i "bynajmniej" to fakt..zawsze mi się te dwa słowa myląStary, zły nawyk.
Prawie dobrze, tylko bez numeru IP. Najwięksi obecnie providerzy internetu w Polsce używają najczęściej dynamicznych adresów IP, czyli nie unikalnych.
A reklamodawcy, sponsorzy itp - patrzą po prostu na ilośc użytkowników i statystyki dziennych odsłon, nie sprawdzają numerów IP.
Btw... ciekawe czy i kiedy Nikon Polska wyśle pisemko do Hazana z żądaniem usunięcia tegoż wątku![]()
Pozdrawiam!
Może się mylę, ale odnoszę wrażenie że nasi żółci koledzy walcząc z ich nikonowskim serwisem mogą także nam. Może Żytnia zacznie się bardziej starać w obawie, że użytkownicy Canona zrobią taką samą zadymę jak "żółci".
Czy pisząc "mogą także nam" miałeś na myśli "pomogą także nam"?
Przeczytałem ten PR bełkot cytowany na fotopolis o "dodatkowej funkcji", nie wiem co oni mają na myśli, a tymczasem sądzę, że potrzebny jest po prostu niezależny audyt serwisu Nikona. Czy serwis Nikona spełnia jakieś sformalizowane normy jakościowe? ISO 9000:2001?
mnie się inaczej skojarzyło
dokładnie - to papka marketingowa żeby zatkać krzykaczom usta.. zresztą wypowiedź admina forum nikona:
sprawia dokładnie takie samo wrażenie - wiemy że jest niefajnie ale kiedyś będzie świetnie..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Tekst zupełnie jak z przemówienia partyjnego z posiedzenia KC PZPRNikon Polska ma swiadomosc obecnej sytuacji i podejmie stosowne dzialania..
Czemu wiedziałem, że tak będzie :wink:?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czytając co napisał admin forum nikona wzruszyłem się do łez. :-)