Wczoraj podczas spaceru z kolegą. Hmmm. Dziwnie zabrzmiało. No mniejsza.
Canon 500d i 50mm 1.8 od Canona.
Proszę o komentarz. Zdjęcie w zasadzie poza balansem bieli nie edytowane.
Wczoraj podczas spaceru z kolegą. Hmmm. Dziwnie zabrzmiało. No mniejsza.
Canon 500d i 50mm 1.8 od Canona.
Proszę o komentarz. Zdjęcie w zasadzie poza balansem bieli nie edytowane.
Oj, masz przed sobą jeszcze długą drogę
Pierwsze najciekawsze. Można by je nieco inaczej zakomponować, ale najważniejsze, że efekt jest zgodny z zamierzeniem.
Drugie - coś nie za bardzo. Światło, wąski kadr, szeroki kąt, ogólna kompozycja - czyli te drobiazgi, które składają się na dobre zdjęcie - tutaj leżą. Do świecącego czoła doczepi się zapewne ktoś inny, więc milczę
Trójki nie rozumiem, kojarzy mi się z "autoportretem na wyciągnięcie ręki".
Ostatnie - chyba każdy przechodzi ten etap. Za 2 miesiące będziesz się z tego śmiał
Oglądaj dużo zdjęć, analizuj te, które uznasz za dobre. Potem przenoś wnioski do siebie.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Z drugiego i trzeciego się śmieję teraz. Nie wiem nawet dlaczego. Czwarte jednak mi się niesamowicie podoba. Kolega fotografuje już kilka lat z którym to zrobiliśmy. Niby jakieś tam studium skończył z fotografii i też mu się to podoba. Reasumując jednak mnie podoba się pierwsze i czwarte. Czwarte szczególnie przez to, że naturalnie się udało uzyskać taki efekt. Jest jeszcze jedno, które zaraz wstawię.
I tutaj kolejna fotka nr5.
Zrobiona w tej samej miejscówie co czwarta. Proszę o komentarze. Szczególnie dwóch ostatnich zdjęć. Te 2 i 3 proszę o przemilczenie.
Nieźle się bawisz :-P
Gdyby z przeźroczystościami było na odwrót (ten leżący poleżałby dłużej niż stojący stał?),
mielibyśmy wyjście duszy z ciała![]()
A mnie sie te experymenty nie podobaja.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Dobra. Trochę czasu minęło. Zmieniłem sprzęt. Nieznacznie ale zawsze. No i tutaj jakieś nowsze fotki z ostatniej serii. Proszę o krytykę.
nr 6. Tutuł: "Drzwi".
nr 7. Tytuł: "Oświecenie".
nr 8. Tytuł: "Koniec".
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Coś mi nie wyszło w poprzednim poście. Fotki tutaj.
nr 6. Tutuł: "Drzwi".
nr 7. Tytuł: "Oświecenie".
nr 8. Tytuł: "Koniec".
Ostatnio edytowane przez Scrow ; 07-06-2010 o 19:35 Powód: Automerged Doublepost