Dzieki wszystkim za zdanie :-D

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
85 1.8 lub 135 2.0 + 200 2.0 + tc 1.4.

Dobrze kombinuje?
Jest to bliskie temu o czym mysle, tzn. na "jedynce" na pewno wyladuje 200 2.0, problem mam tylko z "piatka"......85 1.8 to zacne szklo, tylko mysle ze bedzie za wasko

Cytat Zamieszczone przez Andrus Zobacz posta
Przyjedz do Lubina (obecnie vicemistrz u kobiet ) iso3200 i 135 2.0, i czas jak dobrze pamietam 1/400 albo 1/500
ale to akurat z tego co wiem wyjatek ;

odnosnie pytania to jak inni polecaja: 85 1.8 i 135 2.0

a jesli obiektywy na 2 body to jakas 300 by sie przydala dla cieszynek/zdjec gestykulujacych trenerow itp.
Moge tylko pozazdroscic , swiatlo na ostatniej imprezie jaka robilem bylo tragiczne, na ISO 1600 swiatlomierz pokazal 1/80 :-(

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
Witam
Zależy od sali jak daleko będziesz siedział i skąd focil i jakie kadry.

Jak szeroko to 24 lub 35mm i coś długiego 85mm możne by ok lub za krotko 135mm to super szlo i 200mm f2 polecam to już kosa lecz finansowy bankrut .
Ciężko powiedzieć trza znać lub być na sali i zob jakie są odległości i gdzie będziesz mógł przebywać bo czasami chcieć i móc to dwie rożne sprawy jeśli chodzi o sędziów.

35mm na 5d i 85mm na 1d to bym brał i na pewno poradziły by sobie( lepiej przyciąć niż dokleić) .

Pozdrawiam Darek
Jezeli chodzi o przemieszczanie to w zasadzie mam wolna reke - poza wchodzeniem na boisko oczywiscie :wink: