Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: canon ef 24-70 f2.8 wart swojwj ceny ?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    No, Arkan, na takie dictum... ;-)
    Oj, oj - ale się porbiło. Nie mozna na chwilę pojechać porobić zdjęć, bo tu takie zamieszanie ;-)
    Ale ad rem:
    Cytat Zamieszczone przez pazurek
    A jak sie sprawuje Tamron 28-75 na fullframe?
    Tak - http://arkan.net.pl/upload/01EW2260-01.jpg (60mm, 2.8, bez edycji)
    Cytat Zamieszczone przez iczek
    Jesli widziales zdjecia Arkana z 1D, to zapewniam Cie, ze COKOLWIEK zalozysz do tego body, to padniesz na podloge! Podkreslam - cokowiek. Nawet przez butelke od coli ten aparat robi super fotki. Po prostu nie jest to smietnik z filtrami AA
    Dzięki iczek - od razu mi lepiej - ale rzeczywiście 1ds to rewelacyjny sprzęt, a słaby filtr AA pozwala na robienie ostrych zdjęć. Ma to jednak swoją cenę - 1ds jest bardzo wymagajacy w stosunku do obiektywów. Wszystkie niedoróby widać jak na dłoni (szczególnie CA). Nigdy nie podpinałem 24-70L do 1ds, ale mój tamron spisuje się b.dobrze. Co do jakości 24-70L- miałem 3 sztuki z 10d i już ich nie mam...
    Cytat Zamieszczone przez krecio
    Co z tego, ze ostry? Nawet przedziwne dzwieki jego AF'a byly do przezycia. Natomiast kolorystyka zdjec, tonacja itp. byly po prostu nienaturalne, Zadne PSowe "pranie" zdjec nie dawalo porzadanego przeze mnie efektu. Co najwyzej nieznacznie zblizalo do niego...
    Szczerze powiem, że nie zauważyłem takich problemów u siebie - kolory są takie jak należy - może jakiś walnięty egzemplarz?
    Cytat Zamieszczone przez Hoody
    canon ef 24-70 f2.8 wart swojewj ceny ?
    Czy warto dać 25 000 EUR za jedną noc z Naomi Cambell? - Chyba nie warto. Ale czy można być liczącym się na świecie Playboyem nie mając Naomi na rozkładzie? Raczej nie można.
    Ostatnio edytowane przez Arkan ; 18-09-2005 o 23:47
    Pentax K-5 II, Leica M9

Uprawnienia umieszczania postów