dobra faktycznie daje sobie spokoj bo to raczej problem psychologiczny a nie technicznydzieki za odp, pzdr : )
O to, to.....
Poszukiwanie wewnętrznego "fuj" w sprzęcie naraża człowieka tylko na niepotrzebne frustracje prowadzące do kompletnego uwiądu twórczego. Zamiast jak to kolega pięknie powiedział "wychodzić zdjęcia" tracimy siły na debilne rozterki nie mające nic wspólnego z fotografią.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wczoraj przesłałem ten filmik na @ do "C.S.I. Foto i Video" z prośbą o info czy jest to jakieś uszkodzenie itp., dostałem wiadomość zwrotną, że jest to jak najbardziej normalne zachowanie sprzętu. To tak na przyszłość gdyby ktoś inny dopatrywał się "luzów" jak ja![]()
W końcu to urwiesz. Jak coś się rusza to zazwyczaj ma luzy. Bo jak nie ma to się nie poruszy. Koniec i kropka.
"but he wants to be sure,
cuz you know sometimes words have to meanings
and he's sending this moovie to csi".
Tak Robert.Mickiewicz?
Have two meanings powinno być.
Nie wiem czy moja prośba trafia do właściwego działu/wątku, ale prosiłbym fachowców (zwłaszcza posiadaczy 17-40) o ocenę sampla z 17-40 4L przy 17 mm i przysłonie 4 na body 5dmk3.
W linku surowy jpg z małego studia.
Coś te rogi się rozmywają...nie wiem czy tak powinno być i zaakceptować to jako coś normalnego w obiektywie tej klasy ?? Czy próbować reklamować w sklepie ?
Szczerze dziękuję
IMG_7004.JPG - Speedy Share - upload your files here
niestety nie mam rawu, a może zamieścić tego jpg'a w inny sposób ?
przez coś innego niż speedyshare?