Właśnie o tych testach mówiłem. Potwierdzają one że KIT II USM jest najlepszym KITem z KITów.
Właśnie o tych testach mówiłem. Potwierdzają one że KIT II USM jest najlepszym KITem z KITów.
Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia
Zamieszczone przez Gregg
najlepszy kit z kitow ? to znaczy ze taki do bani czy taki doby ? to tak jak z "ciut ciut", czy "ciut ciut" to "ciut z ciuta" czy "dwa ciuty" ?![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Poltora ciutkaZamieszczone przez thorin
![]()
ja bym się tak nie podniecau ;] ;] ;] Ktoś mi tu kiedyś wyjechał a chyba był to kolega z interklasy... że w/g testów i wogóle to lepszy jest KIT II od KIT I.... że widać na fotach i wogóle. Tiaaaaaaaaaaa... no to zaproponowałem zabawe. Ja pokaże 2 foty, a on powie która jest z KITA II. NO i wybrał. Tylko że fotka którą wskazał pochodziła z canona A30. A druga oczywisćie z KIT II. Więc - skoro nie widzi różnicy między lustrem a kompaktem, to czy jest sens onanizować się nad low endowym szkłem ? Chyba że kogoś kręci USM w KIT... to tak jak maluch z elektrycznymi szybami.... ;] ;]
Akurat bralem lyka piwa i sie poplulem przez CiebieZamieszczone przez Flanel
![]()
LOL.... pilem kaweZamieszczone przez Flanel
USM kozacko wyglada na obudowie
Ale tam czasem kit sie przydaje... i nawet jak kupie 18-50 F2.8 to go zostawie
![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Zamieszczone przez Błajo
no rozumiem ze w moim przypadku sprzedaz kita bylaby glupota, ale tak dublowac szkla ? no chyba tylko po to zeby lepiej i szybciej odsprzedac body![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
moja teoria jest nieco inna - oba szkła mają duży rozrzut jakościowy pomiędzy poszczególnymi sztukami... dlatego można trafić dobrą I i kiepską II lub na odwrót. jedyne, co mnie zastanawia, to to, czy w II już poprawili produkcję na tyle, że prawdopodobieństwo trafienia dobrej II jest wyższe...?Zamieszczone przez Flanel
no kręci, kręci.... ;-)Zamieszczone przez Flanel
a tak naprawdę to chodzi tylko o to, że jeżeli w jednym ostrość nadąża przy AF Servo, a w drugim nie, to jest różnica.
choć wg mnie w obu nie nadąża...![]()
no, a u nas jeden gość ma trabanta z centralnym zamkiem i alarmem na pilota, no po prostu rewelka jak trampek robi pit-pit i miga migaczamiZamieszczone przez Flanel
![]()
pozdro.,
m.