Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: zmiana 300D na..... 300D :P

Domyślnie

Właśnie o tych testach mówiłem. Potwierdzają one że KIT II USM jest najlepszym KITem z KITów.
    Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregg
    Właśnie o tych testach mówiłem. Potwierdzają one że KIT II USM jest najlepszym KITem z KITów.

najlepszy kit z kitow ? to znaczy ze taki do bani czy taki doby ? to tak jak z "ciut ciut", czy "ciut ciut" to "ciut z ciuta" czy "dwa ciuty" ?
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    najlepszy kit z kitow ? to znaczy ze taki do bani czy taki doby ? to tak jak z "ciut ciut", czy "ciut ciut" to "ciut z ciuta" czy "dwa ciuty" ?
    Poltora ciutka
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

ja bym się tak nie podniecau ;] ;] ;] Ktoś mi tu kiedyś wyjechał a chyba był to kolega z interklasy... że w/g testów i wogóle to lepszy jest KIT II od KIT I.... że widać na fotach i wogóle. Tiaaaaaaaaaaa... no to zaproponowałem zabawe. Ja pokaże 2 foty, a on powie która jest z KITA II. NO i wybrał. Tylko że fotka którą wskazał pochodziła z canona A30. A druga oczywisćie z KIT II. Więc - skoro nie widzi różnicy między lustrem a kompaktem, to czy jest sens onanizować się nad low endowym szkłem ? Chyba że kogoś kręci USM w KIT... to tak jak maluch z elektrycznymi szybami.... ;] ;]

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flanel
    Chyba że kogoś kręci USM w KIT... to tak jak maluch z elektrycznymi szybami.... ;] ;]
    Akurat bralem lyka piwa i sie poplulem przez Ciebie

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

ej..... NA ZDROWIE !

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Chyba że kogoś kręci USM w KIT... to tak jak maluch z elektrycznymi szybami.... ;] ;]
    LOL.... pilem kawe USM kozacko wyglada na obudowie Ale tam czasem kit sie przydaje... i nawet jak kupie 18-50 F2.8 to go zostawie
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Błajo
    LOL.... pilem kawe USM kozacko wyglada na obudowie Ale tam czasem kit sie przydaje... i nawet jak kupie 18-50 F2.8 to go zostawie

no rozumiem ze w moim przypadku sprzedaz kita bylaby glupota, ale tak dublowac szkla ? no chyba tylko po to zeby lepiej i szybciej odsprzedac body
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ja bym się tak nie podniecau ;] ;] ;] Ktoś mi tu kiedyś wyjechał a chyba był to kolega z interklasy... że w/g testów i wogóle to lepszy jest KIT II od KIT I.... że widać na fotach i wogóle. Tiaaaaaaaaaaa... no to zaproponowałem zabawe. Ja pokaże 2 foty, a on powie która jest z KITA II. NO i wybrał. Tylko że fotka którą wskazał pochodziła z canona A30. A druga oczywisćie z KIT II. Więc - skoro nie widzi różnicy między lustrem a kompaktem, to czy jest sens onanizować się nad low endowym szkłem ?
    moja teoria jest nieco inna - oba szkła mają duży rozrzut jakościowy pomiędzy poszczególnymi sztukami... dlatego można trafić dobrą I i kiepską II lub na odwrót. jedyne, co mnie zastanawia, to to, czy w II już poprawili produkcję na tyle, że prawdopodobieństwo trafienia dobrej II jest wyższe...?

Chyba że kogoś kręci USM w KIT...
    no kręci, kręci.... ;-)
    a tak naprawdę to chodzi tylko o to, że jeżeli w jednym ostrość nadąża przy AF Servo, a w drugim nie, to jest różnica.
    choć wg mnie w obu nie nadąża...

to tak jak maluch z elektrycznymi szybami.... ;] ;]
    no, a u nas jeden gość ma trabanta z centralnym zamkiem i alarmem na pilota, no po prostu rewelka jak trampek robi pit-pit i miga migaczami
    pozdro.,
    m.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów