Ja kupiłem 7d,docelowo mialo byc 5dmkII ale do zakupu zabierałem się w czasie zawirowań cen i pamiętam jednego dnia rimex miał 6900 wiec napalilem ale bylem w pracy i tego dnia nie moglem pojechac nastepnego dnia zadzwonilem okazalo sie ze maja 3 sztuki w tej cenie w rezerwacji do odbioru i powiedzieli ze dostawa za 2 dni ale cena 7800 o ile pamietam i z tego powodu nie kupilem nie chcialem dokladac nastepnego tysiaka a 7d mialem do kupienia za 4900 ,no i kupilem z mysla ze i tak pewnie za jakis czas bedzie ff a kase wole zainwestować w szkła i jak juz bedzie ff to 7d fajnym zapasem w torbie bedzie.
Teraz trudno mi powiedziec czy dobrze czy zle zrobilem bo jednak to 5d dalej po glowie chodzi ale z 7d jestem zadowolony chyba zlego slowa powiedziec nie moge,nawet obsługa jest przyjazna a przesiadlem sie z nikona gdzie mialem d200 d80 i d300s
Ktos tam mowil o obrazku z d300s ze jest lepszy,powiem szczerze trudno mi powiedziec napewno ostrzejszy jak to w nikonie wyglada jak wklejone,ale kolory nie za bardzo,trzeba potem walczyc w ps co do jpg sie nie wypowiem bo nie robie w jpg