4, 8 jest wyborne! na niektórych IMO brakuje nieco kontrastu, ale takie foty ze ślubu bym mieć mógł![]()
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
ocenie tylko samo B&W, troszke slabo jednak, przy konwersji musisz rozjasniac zdecydowanie czerwony kanał,
daj mi przykladowo pierwsze zdjecie w pelnej rodzialce w kolorze to Ci pokaze jak ja to bym zrobił
dzieki za fotke, to moj przyklad B&W, wiem ze to wszystko kwestia gustu:
wolalbym jakbys przyslal mi drugie zdjecie z obraczkowania, roznica byla by jeszcze bardziej widoczna
Mi się podobają. Przyjemnie się ogląda. Co do kontrastu to raczej bym się nie czepiał.
Natomiast co do obróbki sebcio80... nie wiem jak u Was ale na moim monitorze widać duży przepał. Oryginał ciekawszy.
jak pisalem to juz kwestia gustu, podeslij mi drugie zdjecie z tego watka i zobacze jak to bedzie wygladac
aha, przy tym zdjeciu co mi podeslales to raziła mnie strasznie slaba jakość, niech zgadne? fotka z RAWa?
przemega ogromne szumy jak na ISO 1250 i na 5D, ale jak to RAW to wszystko jasne :-)
fotka teraz wyglada ok, (razi troche tylko scieta glowa Młodego) oczywiscie ja bym bardziej kontrast podkrecil