Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 83

Wątek: UWAGA! Trzynastolatki.. w zwiazku z wyborami

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

To policzmy:
    1. Prawo i Socjalizm - lewica katolicka
    2. Platforma Obywatelska - lewica europejska
    3. SLD - lewica europejska
    4. Samoobrona - czysta bolszewia
    5. LPR - narodowi socjaliści
    6. PSL - lewica ludowa
    7. Socjaldemokracja - chyba jasne
    8. demokraci.pl - lewica europejska
    9. Polska Partia Pracy - czysta bolszewia

Chyba mamy już ponad 95%? Wynik obniżyłem do 95% bo część głosuje na lewicę nieświadomie.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

SLD razem z LPR Wygląda to ciekawie
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Spójrz na programy. Niczym się praktycznie nie różnia, gdy zamienisz słowa "Europa", "Unia Europejska" na "Polska".
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

z polityka jest jak z kawa mojego brata przy moim kompie, albo sam naucze sie pic kawe, albo dalej bedzie mnie denerwowac ze zostawia u mnie kubki i chlapie po klawiaturze...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    z polityka jest jak z kawa mojego brata przy moim kompie, albo sam naucze sie pic kawe, albo dalej bedzie mnie denerwowac ze zostawia u mnie kubki i chlapie po klawiaturze...
    znaczy, ze powinienes sie dac skorumpowac i zaczac okradac ludi pracujacych?

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    znaczy, ze powinienes sie dac skorumpowac i zaczac okradac ludi pracujacych?
    no chyba tak dziala cala ta maszyna ? a swoja droga widzialem przed chwila spot wyborczy Ilasza, hyhy co photoshop potrafi na plakacie to zupelnie inny czlowiek...

i naturalniej

Ostatnio edytowane przez thorin ; 26-09-2005 o 16:47
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Hmm za duzo w tej wizji "Stars&Stripes" :/

Ja rozumiem - lubimy ameryke ale nie zchylajmy sie po mydlo. Pojechalismy z nimi do iraku - a ci nam cofneli nawet loterię wizową. To jest już szczyt !
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Miasto
    Silesia

Domyślnie

hyh ciagle mnie dziwi ta sztucznosc i amerykanskosc tego kolesia, on nie z naszych realiow. Odchudzil policzki, zmniejszyl nos, wygladzili cere, oczywiscie tylko w PS-ie, a na jego stronie w zalozeniach programowych winideje link - terroryzm, ja rozumiem ze w stanach to moze byc problem ale pokazcie mi kandydata ktory zadbal o to by "mo(c)herowe berety" nie musialy sie bac taliban do tego na kazdym kroku podkresla swa polskosc, katolicka wiare i przywiazanie do ojczyzny... To chyba sa juz szczyty jesli mowa o kims kto ma amerykanskie nawyki, nie zna zupelnie polskich dzisiejszych a nie prlowych realiow, i wybitnie mial w drugim pokoleniu rodzine zydowska, (nie, nie jestem antysemita, ale epatowanie takim zarliwym katolicyzmem u kazdego kandydata budzi moje watpliwosci ). Tyle, bo dzis posiwecilem troszke czasu na kabaret telewizyjny ze spotami wyborczymi Janusz K. i Leszek B. wyznaja spiskowa teorie dziejow, i o ile u Janusza K. mozna sie zgodzic ze troche sensu w tym jest iz w sejmie jest lobby ktore dba o to bysmy pracy nie mieli, po to zeby rzad mial co robic i prace mial, to w spisek zydowski przeciw narodowi polskiemu pana Leszka B. uwierzyc nie potrafie, no Bubel po prostu Panowie

(ze o panu slomce ktory za pomoca spikera zali sie ze go w tv nie pokazuja nie wspomne, takiego niezaradnego mamy miec prezydenta ze az w tv sie zalic musi ? taki kandydat odpada na wstepie...)

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    w spisek zydowski przeciw narodowi polskiemu pana Leszka B. uwierzyc nie potrafie, no Bubel po prostu Panowie
    On oczywiście przesadza, ale parę lat temu p. Izaak Singer z Światowego Kongresu Żydowskiego (chyba nie pokręciłem) powiedział, że jeśli Polska nie zadośćuczyni Żydowskim żądaniom zwrotu majątku to "będzie upokarzana na arenie międzynarodowej".

Oczywiście, żaden to problem byłby dla kraju, któryby nie zaciągał kredytów

Edit. Co do PS-owych plakatów, to co z wzrostem i tuszą Kaczyńskiego? Uszami Borowskiego?

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Silesia

Domyślnie

On oczywiście przesadza, ale parę lat temu p. Izaak Singer z Światowego Kongresu Żydowskiego (chyba nie pokręciłem) powiedział, że jeśli Polska nie zadośćuczyni Żydowskim żądaniom zwrotu majątku to "będzie upokarzana na arenie międzynarodowej".

a da sie nas jeszcze bardziej upokarzac

Edit. Co do PS-owych plakatów, to co z wzrostem i tuszą Kaczyńskiego? Uszami Borowskiego?
    trudno sie nie zgodzic, ale ja zamarlem widzac ten konkretny plakat, ja tu widze dwoch zupelnie innych mezczyzn, to nie jest retusz, to jest sPSocone do granic mozliwosci...

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów