hyh ciagle mnie dziwi ta sztucznosc i amerykanskosc tego kolesia, on nie z naszych realiow. Odchudzil policzki, zmniejszyl nos, wygladzili cere, oczywiscie tylko w PS-ie, a na jego stronie w zalozeniach programowych winideje link - terroryzm, ja rozumiem ze w stanach to moze byc problem ale pokazcie mi kandydata ktory zadbal o to by "mo(c)herowe berety" nie musialy sie bac talibando tego na kazdym kroku podkresla swa polskosc, katolicka wiare i przywiazanie do ojczyzny... To chyba sa juz szczyty jesli mowa o kims kto ma amerykanskie nawyki, nie zna zupelnie polskich dzisiejszych a nie prlowych realiow, i wybitnie mial w drugim pokoleniu rodzine zydowska, (nie, nie jestem antysemita, ale epatowanie takim zarliwym katolicyzmem u kazdego kandydata budzi moje watpliwosci ). Tyle, bo dzis posiwecilem troszke czasu na kabaret telewizyjny ze spotami wyborczymi
Janusz K. i Leszek B. wyznaja spiskowa teorie dziejow, i o ile u Janusza K. mozna sie zgodzic ze troche sensu w tym jest iz w sejmie jest lobby ktore dba o to bysmy pracy nie mieli, po to zeby rzad mial co robic i prace mial, to w spisek zydowski przeciw narodowi polskiemu pana Leszka B. uwierzyc nie potrafie, no Bubel po prostu Panowie
(ze o panu slomce ktory za pomoca spikera zali sie ze go w tv nie pokazuja nie wspomne, takiego niezaradnego mamy miec prezydenta ze az w tv sie zalic musi? taki kandydat odpada na wstepie...)