Cytat Zamieszczone przez BigDog Zobacz posta
"tomaszt81" skoro interesuje cię powstawanie tych zdjęć to polecam DVD "Annie Leibovitz ŻYCIE W OBIEKTYWIE" albo książkę "Annie Leibovitz At Work"
Myślę że youtube też jest w stanie odpowiedzieć na wiele pytań ;-)
Mnie również zaciekawiły przedstawione zdjęcia, dodam tylko że ang. tytuł DVD to: Annie Leibovitz - Life Through a Lens, myśle że pomoże to w poszukiwaniach.

znalazłem jeszcze krótkie info na temat DVD:
Historia niezwykłej kobiety - fotografa hollywoodzkich gwiazd i ikon współczesnej amerykańskiej popkultury - Annie Leibovitz. Jej zdjęcia pojawiają się w magazynach Vogue, The New York Times Magazine i The New Yorker. Jest szefową działu fotografii Rolling Stone i Vanity Fair. Do jej najbardziej znanych dzieł należą: akt ciężarnej Demi Moore, Whoopi Goldberg kąpiąca się w wannie pełnej mleka oraz nagi John Lennon na dzień przed swoją śmiercią. Dokumentalistka Barbara Leibovitz, siostra Annie, przez rok filmowała jej codzienną pracę i życie prywatne. Usłyszymy też wypowiedzi gwiazd show-biznesu, m.in.: Micka Jaggera, Whoopi Goldberg, Bette Midler, Demi Moore, Arnolda Schwarzeneggera, Julii Roberts i Yoko Ono.

miłego oglądania