Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Zdjęcia z Białego Domu na flickr

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie Zdjęcia z Białego Domu na flickr

Hej.
    Czy Wy też uważacie że niektóre ze zdjęć udostępnionych w ramach kolekcji 'whitehouse', to przysłowiowe gnioty?

Na przykład http://www.flickr.com/photos/whiteho...13827/sizes/l/
    Słaba kompozycja, fatalne światło, tło zlewa się z pierwszym planem i rozprasza uwagę oglądającego...
    No ale oczywiście "znane nazwisko".
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przecież to taki kotlet, tylko w trochę wyższych sferach. Nie spodziewałbym się tam żadnych wartości artystycznych
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Przecież to taki kotlet, tylko w trochę wyższych sferach. Nie spodziewałbym się tam żadnych wartości artystycznych
    No właśnie jak dla mnie, to jest gorzej niż kotlet :-(
    Wygląda jak zdjęcie z kompaktu, zrobione na łapu-capu.
    Ja bym się wstydził pokazywać ludziom taki pasztet i jeszcze firmować go własnym nazwiskiem...
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    Ja bym się wstydził pokazywać ludziom taki pasztet
    Nie no, o gustach sie nie dyskutuje, zwłaszcza w kwestii urody małżonki prezydenta USA
    Nie mogłem sie powstrzymac
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Coś już napisał Awatar amphotos

Domyślnie

Jest tam sporo innych, robionych podczas jakichś konferencji i ogólnie cały reportaż jest bardzo niezły, a kotlety sobie zjedz .

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Jak można powiedzieć,że jakość jak z kompakta ?? Przecież sama ostrość i przejścia tonalne wskazują, że to robione czymś z górnej półki... To raz. A dwa czego można się spodziewać, dla mnie to przyjemny portret rodzinny. Dla mnie się liczy ciepło rodzinne jakie ukazuje to zdjęcie.... Swoją drogą nie spodziewałem się, że robiony przez Liebovitz.

Coś już napisał Awatar BigDog
    Miasto
    POZNAŃ

Domyślnie

Polecam pooglądać inne zdjęcia Annie Leibovitz - to zdjęcie które podlinkował sal jest zrobione dokładnie w jej stylu - podkreślony drugi plan, światło pozwalające zobaczyć coś więcej niż tylko portretowaną osobę. Jak dla mnie to akurat zdjęcie jest bardzo przyjemne ponieważ wiem jak wygląda Obama i jego rodzina a z chęcią zobaczę jego "środowisko" w którym przebywa. I chyba dla tego właśnie Leibovitz jest dobra w tym co robi gdyż pokazuje coś więcej niż splastyfikowaną w PSie twarz modelki/modela zawartą w rozmytej przez GO nicości.
    ....robiłbym lepsze zdjęcia jak miałbym lepszy aparat

Domyślnie

to jedno jest Leibovitz, natomiast wiekszosc chyba Pete Souza, mi sie bardzo podobaja te zjdecia, fajnie ze exifa nie usuneli, mozna poanalizowac.

pruzky
    Guest

Domyślnie

Znając dobrze prace Leibovitz, mnie tez trochę zaskoczyło to zdjęcie na początku. Ale z drugiej strony pomyślałem, że właśnie takie miało być Pewnie jakis sztab doradców uznał, że prezydencka rodzina nie może mieć super wystylizowanego portretu, a lepiej będzie jak powstanie z tej sesji taka "zwyczajna" fotka jaka w swoich albumach mają miliony Amerykanów. Dlatego nie zdziwiłbym się, gdyby pozorna "niedbałość" i "zwyczajność" tej klatki była dokładnie wystudiowana i zaplanowana przez Leibovitz.

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

zamysł zamysłem, może i dobry, ale obcięte paluszki prezydenta bardzo przykuwają uwagę
    To chyba faktycznie kotlet, żeby uzbierać trochę kaski na odszkodowanie 8)

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów