Tiaaa, wlasnie kilka postow wyzej widzialem co mowiles ...Zamieszczone przez marcingreen
Troche zaufania nie zaszkodzi, nie kazdy w naszym kraju to zlodziej.
Tiaaa, wlasnie kilka postow wyzej widzialem co mowiles ...Zamieszczone przez marcingreen
Troche zaufania nie zaszkodzi, nie kazdy w naszym kraju to zlodziej.
trzymamy kciuki za Ciebie i Twoje egazminy
a jesli Ci sie noga powinie, to wypij nasze zdrowie, kaske masz![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Ja wcale nie mówiłem ze Diodak to złodziej, po prostu zobaczyłem ze kilka osób sie denerwuje i sobie zażartowałem, nie miałem nic złosliwego na myśli. Niektórzy znają mnie z innego forum i wiedzą ze czasami mam dziwne poczycie humoru.
No znamy znamy![]()
Własnie Ciebie miałem na myśli pisząc "Niektórzy znają mnie z innego forum".
Pozdrawiam!
Ja sie dzieki Tobie canis zainteresowalem fotografiapamietny watek o fotografii w hydeparku :]
Cholera, nawet nie wiedziałem ze mam takie zasługi, zaraz ide odgrzebac ten wątek, moze go znajde, bo nawet nie bardzo pamietam co w nim było.
Kłopoty kłopotami ale się Diodak do czegoś zobowiązał i trudno mu się wywiązać...w dorosłym świecie działa to trochę inaczej - ale mogę się mylić![]()
Mam aparat....
Inna sprawa, że warunkiem były szybkie wpłaty. A to się dość ślimaczyło!
I chwala mu za to! Te identyfikatory chyba nie sa Wam w tej chwili niezbedne do czegokolwiekZamieszczone przez JasiuPstryk
, wiec uzbrojcie sie w cierpliwosc i poczekajcie jeszcze kilka dni. Moze nie zeszly jeszcze z tasmy produkcyjnej
![]()
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 11-10-2005 o 10:39