I cisza... ale pewnie po zdanych egzaminach nie wrócił do żywych jeszcze.Zamieszczone przez Diodak
Rozumiem to.
I cisza... ale pewnie po zdanych egzaminach nie wrócił do żywych jeszcze.Zamieszczone przez Diodak
Rozumiem to.
Diodak -przecież wystarczyło co drugi dzien "kliknąć myszką" i byłby święty spokój
![]()
diodak jak pewnie wiesz wplacilo okolo 100 osob a komentuje tylko garstka :-) - zawsze znajdzie sie jakis % niecierpliwych i komentujacycha pozniej tez kilku niezadowolonych z ID ... tak to juz jest ...
Diodak, Ty dziobaku, pamietaj, ze ksiazki to nie wszystko
![]()
Jest jeszcze ..... PIWODiodak, Ty dziobaku , pamietaj, ze ksiazki to nie wszystko
20D , latarka i jakieś szkło
I tablice testowe...Zamieszczone przez PALOMBO
![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Nie dobijaj tablicami...tych w historii było wiele...
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
trzymamy kciuki za Ciebie i Twoje egazminy
a jesli Ci sie noga powinie, to wypij nasze zdrowie, kaske masz![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Ja wcale nie mówiłem ze Diodak to złodziej, po prostu zobaczyłem ze kilka osób sie denerwuje i sobie zażartowałem, nie miałem nic złosliwego na myśli. Niektórzy znają mnie z innego forum i wiedzą ze czasami mam dziwne poczycie humoru.
No znamy znamy![]()